Home » Zakenmam Agenda 2018; dé planner voor de moeder met een eigen bedrijf?

Zakenmam Agenda 2018; dé planner voor de moeder met een eigen bedrijf?

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en mogelijkheden. Dromen van wat kan komen en ondertussen daadwerkelijke stappen zetten om te bereiken waar je van droomt. Dromen zijn geen bedrog, maar…

The best way to get things done is to simply begin

Maar waar begin je? Hoe zorg je dat je het overzicht bewaart? Het staat of valt met een goede planning. Niet heel sexy, wel noodzakelijk. Zeker als je niet alleen zakelijk succes wilt boeken, maar ook thuis alle ballen hoog wilt houden. Dat plannen kun je natuurlijk digitaal doen, maar ik ben wat dat betreft een papierliefhebber. Het opschrijven alleen al zorgt er voor dat ik iets beter onthoud, het af en toe doorbladeren geeft rust en tja… het oog will ook wat. De mijne in elk geval wel. Ben je iemand die op zakelijk gebied het nodige moet en wil bijhouden en wil je hierbij je gezin niet uit het oog verliezen? De Zakenmam agenda is bedoeld als planner voor de moeder met een eigen bedrijf en zou zomaar datgene kunnen zijn die jou overzicht en succes brengt. Hoe?

Zakenmam agenda 2018

Een kakelvers jaar beginnen aan een agenda die vers van de pers komt. De Zakenmam agenda is gedateerd en begint, je raad het vast al, op 1 januari 2018. Maar niet eerst voordat je een terugblik naar het jaar 2017 hebt gemaakt. Wat wil je vieren, wat zijn de mooiste lessen die je hebt geleerd, wat is je omzet geweest en waar ben je dankbaar voor. Een stukje reflectie dus voor je vliegend van start gaat. De agenda is verdeeld in kwartalen. Aan het begin van elk kwartaal heb je een kwartaal overzicht. De agenda belooft overzicht en wat mij betreft zit dat echt wel goed. Elke maand bepaal je je focus en is er ruimte om je inkomsten te noteren en een kilometer registratie. De weekoverzichten zijn verticaal en bevat naast een ruimte doen voor het bedrijf, doen voor je gezin en notities ook een maandkalendertje. Ook een quote mag niet ontbreken.

Even wat specificaties op een rijtje:

  • A5 formaat
  • fuchsiaroze hard cover met gouden letters
  • twee leeslinten; roze en goud
  • blijft openliggen op je bureau
  • envelop voor het bewaren van bonnetjes en briefjes

Om een goed beeld van de inhoud van de agenda te krijgen:

Lees ook: Dit zijn de leukste stationary evenementen

Heb je geen zakelijke aspiraties, dan is juist een familieplanner meer geschikt.

Wat biedt deze agenda voor een moeder met een eigen bedrijf nog meer?

Een planner is vaak gelinieerd, maar inmiddels ben ik ook puntjes (bullets) en hokjes (grids) gaan waarderen. Hou je van de vrijheid die een blanco stuk papier met zich meebrengt? Maandelijks is er een dotted bullet journal pagina waar je je helemaal op kunt uitleven. Denk bijvoorbeeld aan allerhande trackers zoals sociale media volgers. Of handletter je favoriete quote. En hoe fijn, er is ook een jaarplanner (2018 én 2019) in opgenomen. Perfect voor de lange termijn afspraken en doelen, als content- of inhaak kalender. Hoewel veel dus al voor je is ingevuld, is er wel degelijk ruimte voor je eigen creativiteit. Er is geen ruimte om je urenregistratie bij te houden, maar dat kun je ook heel makkelijk met een urenregistratie app doen.

zakenmam agenda voor moeder met een eigen bedrijf

Ook leuk!

Ok, ok… ik ben een sucker voor tierelantijntjes. Informatie waar je in wezen niets aan hebt, maar toch zo ontzettend leuk is om te weten. Zo weet ik bijvoorbeeld dat mijn exemplaar nummer 269 van de 1000 is. Informatie waar je wel iets mee kunt, is dat je je, als koper van de Zakenmam Agenda, kunt opgeven om een maandelijkse inspiratiemail te ontvangen. Vol met extra tips en bijvoorbeeld uitleg over bullet journaling die je in je agenda meteen kunt toepassen. Over toepassen gesproken; op 18 november as organiseert Zakenmam haarzelf, Marieke, haar jaarlijkse evenement! Het wordt een dag, en ik quote, vol met kennis, fun, focus, gelijkgestemden, gastsprekers, heerlijk eten en drinken, de zakenmam agenda en nog veel meer.

Heb je een Etsy shop, een webwinkel of misschien wel een blog die meer is dan een hobby? Kortom ben je een vrouw met een eigen bedrijf, dan kan de Zakenmam Agenda de planner zijn voor jou.

De Zakenmam agenda 2018 voor moeders met een eigen bedrijf heb ik opgestuurd gekregen ter review.  ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond