Home » PinkNova Parade; een dag met gelijkgestemden

PinkNova Parade; een dag met gelijkgestemden

PinkNova Parade

PinkNova ken je natuurlijk van de bekende kusjes draagdoeken. Het is een populair draagdoekenmerk van Nederlandse bodem. De PinkNova Headquarters (HQ) kwam met nieuws waar de draaggroepen van gonsden: de PinkNova Parade! Het zou een dag worden met gelijkgestemden, waar je de draagdoeken van zowel PinkNova als We Are Wovens kon uitproberen, de mooiste scrapcreaties kon zien en…. waar ook de nieuwste collectie is gepresenteerd! Je kon er niet alleen terecht voor draagdoeken, maar ook voor de plantaardige verzorgingsproducten van By Chrisje bijvoorbeeld. Tamara was hierbij en neemt ons mee terug naar die bewuste zaterdag 17 Februari. Kun je nog even terug mijmeren of juist alsnog meegenieten.

PinkNova Parade

Lees ook: Een PinkNova custom draagdoek; van idee naar ideaal

 

De PinkNova Parade. Wat was er gaande? Vertel Tamara. Vertel!
Jaaaaa, het was super leuk! Er waren kraampjes met doekjes, leuke dingen van scraps, handgemaakte stokpaarden, knuffels, zeepjes, douche mousejes, lippenbalsem, en haarclipjes. En dan natuuuuuurlijk de ruimte waar het allemaal om draait, namelijk de doekjesruimte! Doekjes ruiken, voelen, aaien, proberen. Ge-wel-dig! Doekjes heaven zeg maar 😇

Waarom wilde je hier zo graag bij zijn?
Vorig jaar was de PinkNova Picknick en daar wilde ik ook graag heen, maar helaas kwam er toen wat tussen. Dus toen ik las dat er op 17 Februari 2018 een PinkNova Parade was bij HQ appte ik meteen mijn vriendinnen Kim en Sanne of ze meegingen. Beiden wilden heel graag mee dus werd er met een dikke rode pen groot “PN Parade” in de agenda geschreven om die dag vrij te houden. Daarnaast ben ik samen met Sanne admin van een dippagina en heel veel lieve mama’s die lid zijn wilden ook komen dus het was voor ons een soort van 2 in 1; EN naar de Parade doekjes kijken en voelen EN die lieve dipmama’s leren kennen die ik al 2 jaar lang moet taggen op de pagina 😉 Helaas was Sanne ziek en moest ik samen met Kim mijn zenuwen troseren, maar Kim stelde me gerust met de woorden:

”Het zijn net mensen”. 

PinkNova Parade

Wie of wat heeft jou verrast?
Ik was verrast dat er zoveel mannen bij de Parade waren! Had ik even niet aan gedacht dat ook mannen kunnen dragen… Duh… Maar dat vond ik super leuk. Ook de verschillende dingen die je met scraps kan doen, zo leuk! En ik wil het allemaal…

Dat kan ik me voorstellen. Wat heb je uiteindelijk gekocht?
De funds voor een nieuwe doek heb ik helaas niet, anders was de nieuwe rode Delta meegegaan denk ik. Samen met het geweldig schattige Polaris rokje en de Musketeer poppendraagzak! Uiteindelijk heb ik een scrap gekocht van Musketeer en 2 haarelastiekjes met een scrap van Musketeer en een scrap van Cosmo.

Heb je iets laten liggen waar je nu spijt van hebt?
Misschien toch het Polaris Rokje.

Die zagen er op foto’s inderdaad te schattig uit! Kun je nog iets vertellen over de nieuwe collectie? 
Zeker, er komen een hoop nieuwe kleuren. Waaronder Delta’s (oker en blauw) en ook Omega’s en Rise in nieuwe kleuren. Maar geen nieuw patroon.

Leuk! Als je hier het juiste gewicht van raadde, kon je een ringsling winnen.

Afgaande op wat ik gezien heb, was het heel kindvriendelijk. Waren er activiteiten voor de kinders?
Activiteiten niet echt, maar ze hadden wel een grote ruimte waar fietsjes stonden. De kids konden vrijuit fietsen, maar ook lezen en bouwen. Er stond een tafel met leesboeken, kleurboeken en bouwblokken. Die hebben zich zeker vermaakt!

 

Lees ook: De meest gemaakte opmerkingen tjdens het dragen

 

Vorig jaar de Picknick, dit jaar de Parade. Kunnen we er voorzichtig vanuit gaan dat PinkNova volgend jaar weer iets tofs gaat organiseren?
Oh dat weet ik niet, maar ik hoop het wel.


Wild and Boho was er ook en heeft dit mooie filmpje gemaakt. Luister vooral ook naar het liedje. Bart Voncken heeft Carry you home speciaal voor PinkNova geschreven. ♥

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond