Zoeken
Zoeken
Een PinkNova custom draagdoek; van idee naar ideaal
Home » Een PinkNova custom draagdoek; van idee naar ideaal

Een PinkNova custom draagdoek; van idee naar ideaal

Custom draagdoek
Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Door Sanne | Er was eens een meisje dat al zo veel draagdoekjes had geprobeerd. Maar nog steeds had ze DE doek niet gevonden. De ene was te hard, de andere te zacht, weer een andere had de verkeerde kleur en nog een andere had niet de juiste blend. Dat meisje had het ideale beeld in haar hoofd, maar kon het maar niet vinden. Het moest een PinkNova zijn, een Polaris. En dan in zwart/wit. Die was er niet, en zou er waarschijnlijk ook niet komen. En net toen het meisje het op wilde geven kwam er een idee: een custom draagdoek.

PinkNova Polaris Musketeer custom draagdoek

Custom draagdoek

Ofwel: met een groepje de ideale doek samen laten stellen, gebaseerd op een bestaand patroon. De PinkNova Mono custom groep was geboren. Al snel waren we erover uit dat het een Polaris moest zijn dus. En zwart/wit natuurlijk. Want mono is liefde. Voor mij dan. Zwart als de kleur van mijn ziel met wit als eh… mijn vampierbleke huid. Dus. Dat. We hebben gestemd over de blend, en zijn uitgekomen op 100% katoen. Heel verrassend. Want wie houdt er nu niet van easycare? Gewoon lekker in de wasmachine ipv op je knieën tot je ellebogen in het sop heel voorzichtig roeren en ondertussen een ritueel kaarsje branden in de hoop de kleuren, weving, doek in het algemeen niet te verpesten. Het gebeurt.

Lees ook: Mijn ADHD de baas en helemaal zen

Van idee naar ideaal

Ons idee was dus ‘af’. Er kon besteld worden. De helft vooraf betalen, de andere helft zodra hij klaar was. Het grote wachten was begonnen.
Ben ik goed in, wachten. Eindeloos geduld en zo. Heb ik. Echt wel. Vorige week was het zover, de doekjes waren klaar en zijn verzonden aan hun eigenaren. Can I get a Hallelujah? Met toch wat traantjes in mijn ogen heb ik de doos open gemaakt, en heeeeeeeel voorzichtig uitgepakt. Ondertussen uiteraard 100 foto’s van het uitpakproces. Hoort erbij.

Custom draagdoek

Lees ook: Soms komen DISO dromen uit

Never fear, Polaris Musketeer is here

En daar was hij dan: de Polaris Musketeer. Ook een beetje mijn kindje. Musketeer vanwege mijn drie zoons, en vanwege twee vriendinnen waarmee ik, jawel, heel origineel de 3 Escape Musketiers vorm (omdat het kán). De blend is precies goed, de kleur is precies goed, niet te hard of te zacht. En ik hou ervan. Deze gaat nóóit meer weg.
 ••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp
Geschreven door
Sanne

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: