Home » PinkNova Autumn Parade 2018 + WIN een PinkNova Swaddle

PinkNova Autumn Parade 2018 + WIN een PinkNova Swaddle

Zaterdag 22 september was het zo ver. Menig draagdoekidool vertrok richting Soest om de open dag van wrapheaven PinkNova bij te wonen, ik dus ook! In de ambachtshal in Soest zit namelijk het zogeheten HQ (HeadQuarters) van PinkNova. De plek waar de mooie doeken van dit Nederlandse merk bedacht worden! Ilse van Drie en Anamaria Hofstra bedenken hier in welke kleuren en blends hun bekende patronen geweven mogen worden.

Dé kast

Het allerleukste aan HQ is de kast! Een stellingkast waarin van alle gemaakte doeken één exemplaar ligt te pronken. Dit is de eigen voorraad van PinkNova, niet te koop maar alleen om te voelen, bekijken en te proberen! Deze kast is er overigens niet alleen tijdens de parade die 1 á 2x per jaar georganiseerd wordt. HQ is namelijk op afspraak ook op andere momenten te bezoeken. Ideaal als je eens even wil kijken welke doek nou echt de mooiste is en het fijnste knoopt. Het een en ander is op voorraad, maar oudere collecties zul je echt tweedehands moeten gaan opzoeken. Gelukkig een markt van voldoende vraag- en aanbod!

PinkNova Autumn Parade

Maar met de parade zijn er natuurlijk wel extra’s. De parade is namelijk een open dag en de ideale dag voor een kijkje in de keuken. Georganiseerd door de dames zelf die er natuurlijk ook gezellig bij zijn. Daarnaast zijn er wat standjes, is er een plekje om je kindje te verschonen en vooral veel ruimte om doeken te bekijken en te proberen. Ook de rest van de ambachtshal was open. Dit is de plek waar je elke zaterdag handgemaakte spullen kunt bekijken en kopen. Zo kon je er koffie drinken, kaarsen maken, tweedehands kleding kopen en allerlei dingen beleven en ondernemen.

Lees ook: Draagjassen en vesten; het is weer die tijd van het jaar

Pinkladies

Maar daar kwam ik natuurlijk niet voor! Een beetje gespannen sprong ik op tijd in de auto. Onwijs leuk maar ook spannend om alle mama’s uit de society van PinkNova online nu in levende lijven te gaan ontmoeten. Dames die er eerder geweest waren beschreven het als een warm bad, maar stiekem was ik blij dat ik niet alleen binnenkwam maar samen met 2 vriendinnen. Mijn oudste dochter was een dagje weg met haar oom en mijn jongste van net 1 was gezellig mee. Natuurlijk wel in een van mijn PinkNova doekjes. Het is stiekem wel mijn favoriete merk. Naast dat ik de doeken prachtig vind is het een merk met een gunfactor, voor mij. Ilse en Ana zijn 2 leuke, jonge, onwijs lieve en hard werkende vrouwen. Ze maken prachtige dingen en organiseren dit tot in detail op een leuke wijze. Zo komt een PinkNova doek in een PinkNova doos, getaped met PinkNova tape in een PinkNova papiertje verpakt binnen. Altijd met een klein stukje scrap (stukje doek) en een boekje over de doeken van PinkNova.

OOAKS

Tijdens de parade was het naast kijken, voelen en proberen ook tijd voor de nieuwe collectie. Die was niet alleen te zien maar ook te koop. Er waren aanbiedingen en er was een stapel met OOAKS (one of a kind) doeken. Natuurlijk moest ik toegeven aan een mooie aanbieding en mocht er een fijn winterdoekje mee naar huis. Verder heb ik vooral genoten van de gezelligheid!

Lees ook: Multiculturele pop met zacht lijfje om te dragen

PinkNova Swaddle

Naast nieuwe doeken waren er ook nieuwe swaddles. Een tijd geleden al in de pre- order nu kon je ze op de parade eindelijk zien en voelen. Ze zijn gemaakt van bamboe en niet alleen onwijs zacht (lees de zachtste doeken die ik ooit voelde) maar ook nog eens enorm groot! Naast de bekende kusjes swaddles van PinkNova heeft deze variant hun Polaris patroon en is hij er in het blauw en in het roze.

Win een PinkNova Swaddlle

Een tijdje terug schreef ik een blog over mijn liefde voor PinkNova en beloofde ik een kleine weggeefactie. Bij deze! Je kunt kans maken op een PinkNova Polaris XXL Swaddle in kleur naar keuze.

•Reageer op deze blog of op Facebook onder het actiebericht met wat jouw ultieme ‘this is how we swaddle’ moment zou zijn;

•Volg mamaLou blogt en PinkNova op Facebook en maak kans!

De winnaar is bekend! Simone Aimee gefeliciteerd!

Ook een Pinklady? Hier lees je alle blogs over PinkNova:

PinkNova Parade; een dag met gelijkgestemden
Een PinkNova custom draagdoek; van idee naar ideaal
Draagdoeken kopen
Een warm bad in een konijnenhol | mijn eerste stapjes in de draagwereld••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Ik denk dat mijn ultieme swaddle zou zijn als mijn dreumes overstuur is en huid op huid aan de borst wil deze heerlijke grote swaddle over ons samen heen. Heerlijk zacht om haar gerust te stellen en niet te warm zoals een deken ♡

  • How do I swaddle? Ik zie het als een knuffeldoek voor volwassenen én kinderen. Ik bedoel… mijn kids zijn er gek op maar als er 1 “over” is (lees: bijna nooit dus) dan heb ik hem graag om mijn kussen. Een soort swaddle-kussensloop zeg maar. Ze zijn zooooo zacht alleen ik heb er dus 1 nodig voor mij alleen (die ik af en toe uitleen ) #guiltypleasure

  • Het lijken me inderdaad heerlijke doeken, en ze zijn zeker mooi. Lekker na het badderen heerlijk swadderen 😉 Lekker inpakken en knuffelen maar.

  • Mijn favoriete moment was toen Mila nog wat kleiner was, niet alles wou zien en gewoon lekker dicht tegen mij aan in slaap viel tijdens het wandelen. Beetje condens op mij boezem v haar ademhaling en nadien haar afdruk in mij en omgekeerd

  • Oh een swaddle winnen zou leuk zijn. Hier swaddelen we altijd graag na baddertijd. Het leukste vind mijn peuterzoon dat ik daarna er een jurk van maak, maar met een wat stroever hydrofiel niet altijd fijn. Met de pinknova zou dat helemaal super zijn. Lekker zacht en warm.

  • Mijn jongste en vierde meisje swaddelen graag als alle grote meiden die ik met veel liefde ook gedragen en heb, aan tafel zit en genieten van het samen zijn.
    Liefs Annemieke en Annebel

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond