Home » Past je kinderwagen in een Volkswagen Up?

Past je kinderwagen in een Volkswagen Up?

Een mini-gezinsauto zou je de Volkswagen Up wat mij betreft best kunnen noemen. In het kader van klein maar fijn is deze auto een topper!

Een mini-gezinsauto zou je de Volkswagen Up wat mij betreft best kunnen noemen. In het kader van klein maar fijn is deze auto absoluut een topper! Als je de Volkswagen Up zo ziet, denk je misschien: ‘wat een kleintje’, maar je hebt verrassend veel ruimte in deze auto’s vanwege de korte neus. Maar een kinderwagen is natuurlijk wel even wat anders, want met de onhandige vormen nemen kinderwagens behoorlijk wat ruimte in.

Past een kinderwagen in de Volkswagen Up?

Dat is natuurlijk de vraag waar we allemaal benieuwd naar zijn. Past een kinderwagen in de Volkswagen Up? Deze auto heeft ongeveer 250 liter bagageruimte, maar is dat nu genoeg voor een kinderwagen? Nou, om kort te antwoorden: ja, dat is voldoende om een kinderwagen in te leggen. Goed nieuws dus! Maar er is wel iets meer tekst en uitleg nodig. Er zijn namelijk een aantal merken kinderwagens die goed in de Volkswagen Up passen, maar eventueel wel met wat aanpassingen hier en daar.

Quinny kinderwagen

De Quinny Zapp kinderwagen is een fijne, compacte kinderwagen. Hij is super flexibel en heeft alles wat een goede kinderwagen moet hebben. Deze kinderwagen ga je zonder veel problemen in je Volkwagen Up krijgen en je kunt er zelfs nog een grote tas naast zetten in de achterbak.

Joolz kinderwagen

De Joolz kinderwagen is een zeer populaire kinderwagen en goed nieuws: hij past in je Volkswagen up! Wel met een beetje passen en meten en je zult de wielen moeten verwijderen om hem in de achterbak te krijgen. Tenminste, als je de hoedenplank in je auto wil laten zitten. Als je die hoedenplank eruit haalt, past de Joolz in zijn geheel in de achterbak. Ideaal dus! Mocht je de babybak van de Joolz gebruiken, dan kun je die kwijt op de achterbank, naast je kindje. En mocht je een tweede kindje hebben, dan kan het op de achterbank ook net én je kunt een eventueel treeplankje voor een tweede kind ook nog kwijt in je achterbak.

Bugaboo kinderwagen

Wil je graag een Bugaboo kinderwagen, dan is ook dat een optie, want ook deze kun je vervoeren in je Up. Je kunt je Bugaboo in de achterbak kwijt, maar wel alleen als je een wiel eraf haalt. Anders zit het wiel net in de weg en krijg je de achterklep niet dicht. Dus houdt er rekening mee dat je wel elke keer even tijd kwijt bent met het in en uit elkaar halen van de kinderwagen.



••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 



Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond