Home » Feestje met Party Piet Pablo in de Julianatoren

Feestje met Party Piet Pablo in de Julianatoren

Afgelopen dinsdag was het feest in de Julianatoren en wij waren uitgenodigd om mee te delen in de feestvreugde. Ons eerste bezoek aan de Julianatoren was niet zo heel erg lang geleden, maar dankzij de peuter zijn we nadien snel ingewijd in de wereld van Jul & Julia. En mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf niet te vergeten. Hoe leuk deze inwoners ook zijn, de reden om weer af te reizen naar Apeldoorn was iemand anders: de aanwezigheid van Party Piet Pablo in de Julianatoren!
 
Party Piet Pablo in De Julianatoren
 

50 miljoen views

Zo vaak zijn de filmpjes van Party Piet Pablo bekeken. Je kunt wel spreken van een regelrechte hit. Ik zal maar niet bekennen hoeveel views Mila voor haar rekening heeft genomen. In elk geval was het hoog tijd voor een heus album. Deze werd met gepaste trots gepresenteerd aan de aanwezigen. Maar er waren meer nieuwtjes! Ook het nieuwe Sinterklaas lied voor 2016 is namelijk bekend gemaakt; De Sinterklaas en Pieten Jump. Dat wordt lekker jumpen dus komende tijd. En als ik op afgelopen jaar moet afgaan, nog lang nadat Sinterklaas weer terug naar Spanje is ook.
 

Als het filmpje niet afspeelt kun je deze ook hier bekijken.
 
Ook dat was nog niet alles…
 

Party Piet Pablo in de Julianatoren met het Mega Sint Spektakel

Er was nog een nieuwtje! Komende winter is dit leuke pretpark voor het eerst in de geschiedenis ook in de winter te bezoeken. Op 19, 20 en 26 november is het namelijk een ware Sinterklaas festijn. Dan vind namelijk het Mega Sint Spektakel plaats met niemand minder dan Party Piet Pablo. Naast deze megashow mag je in alle attracties, zijn er super veel pieten, kun je losgaan in de pietendisco en natuurlijk is Amerigo er ook bij. Voor meer info over alle shows en kaartverkoop klik je hier.
 

De Julianatoren achtbaan
Na de presentatie deden we een rondje park

 
Groeten uit Julianatoren
Een pretpark dat leuk is voor jong..

 
JLM
… en oud!

 

Wist je dat…

Mijn vorige blog over De Julianatoren sloot ik af met een paar leuke weetjes. Ook ditmaal heb ik eigenlijk nog een paar leuke feitjes te melden. Daar komen ze: Wist je dat

•er ook een mini-serie ontwikkeld is met Party Piet Pablo, meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Love Piet? Deze kun je vanaf november zien op www.facebook.com/julianatoren
•er een heus Party Piet Pablo’s lespakket is ontwikkeld? Deze kun je hier gratis aanvragen.
•ik deze blog ga afsluiten met een supertip voor de herfstvakantie?
•het park is nu namelijk helemaal in Halloween sferen gebracht. Er is een echte griezeldoolhof voor de kleine durfals. Ook zijn er dagelijks t/m 30 oktober (muv 24 okt.) Dolfje Weerwolfje musical shows te zien.
 

Herfstvakantie tip: griezelen in De Julianatoren
Herfstvakantie tip: griezelen in De Julianatoren

 
 
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond