De tweede editie van PaperPassion vorig jaar was ontzettend geslaagd. Menig liefhebber van papierhobby’s kijkt daarom al even uit naar de editie van dit jaar. En gelukkig is het bijna zover! Op 18, 19 en 20 oktober 2018 vult de Koepelhal in Tilburg zich met planners, stempels, stickers en nog veel meer. Zo veel meer!

PaperPassion

Vind je het leuk om te handletteren, kaarten maken, scrapbooking, kalligrafie, snailmail, decoupage, een journal bijhouden, aan memorykeeping te doen of één van die andere creatieve hobby’s, dan is PaperPassion een warm bad. Ik ben vorig jaar geweest en heb mezelf een hele dag prima kunnen vermaken. Er is ook zoveel te zien, te koop en te doen. Het is een heerlijk dagje uit!

PaperPassion beursverslag

Lees ook: PaperPassion beursverslag | Dit heb ik gezien, gedaan en gekocht!

Workshops PaperPassion

Je dag is, naar mijn mening, niet compleet zonder minstens 1 workshop te volgen. Het is leuk om kennis te maken met iets nieuws of tips te krijgen van iemand met meer ervaring. Sommige workshops moet je vooraf reserveren en bij sommigen kun je zo aanschuiven. Mijn advies is om te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Een greep uit wat je kunt verwachten:
CHARLENE VAN DER VORST | Workshop creative journaling
DLS DESIGN | Mixed media in een journal
FEMKE KOKKE | Make&Take Art Journal Tag
HET INKT ATELIER | portretstempels snijden
MADAME SILHOUETTE | Workshop silhouetten knippen

Hier vind je een compleet overzicht van alle workshops.

Tip! Bij binnenkomst krijg je een beursboekje. Blader deze goed door, want hij zit vol met aanbiedingen die je misschien wel van pas komen.

Lees ook: Handletterworkshop in Friesland; ontspanning en gezelligheid

Win!

Heb je nog geen kaartje voor PaperPassion, maar wil je wel graag gaan? Ik verloot 1 entreekaartje met goodiebag. En die goodiebag was vorig jaar al zo leuk en als ik de berichten erover mag geloven dit jaar nog toffer. Wat mag je doen om kans te maken?

 

Laat hieronder of onder het actiebericht op Facebook een reactie achter dat je meedoet. Volg je me al op Facebook? Daar maak ik dinsdagavond bekend wie de winnaar is.

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 5 Comments

  1. Het lijkt me suoerlesu om naar de paper Passion beurs te gaan!! Ik ben een enorme papierfreak maar nog beginner op het art journal gebied. Dus het zou heerlijk zijn om me onder te kunnen dompelen in al dat mooi

  2. Nu kan ik wel hier reageren! Denk laat dan ook meteen een bericht achter, ben je gerustgesteld!

  3. Lijkt mij hartstikke leuk! Meteen een mooi moment om te meeten met scrapvriendinnetjes die ik veel te weinig zie!
    Dus ik doe graag mee. Groetjes Linda

  4. Ik doe graag mee! Hopelijk ben ik nog niet te laat. Ik zag nog geen uitslag hier of op je facebook.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
%d bloggers liken dit: