PaperPassion: Walhalla voor liefhebbers van papierhobby’s | Win entreekaart met goodiebag
Home » PaperPassion: Walhalla voor liefhebbers van papierhobby’s | Win entreekaart met goodiebag

PaperPassion: Walhalla voor liefhebbers van papierhobby’s | Win entreekaart met goodiebag

plantenshelfie knippen bij BeColorAnd
Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

De tweede editie van PaperPassion vorig jaar was ontzettend geslaagd. Menig liefhebber van papierhobby’s kijkt daarom al even uit naar de editie van dit jaar. En gelukkig is het bijna zover! Op 18, 19 en 20 oktober 2018 vult de Koepelhal in Tilburg zich met planners, stempels, stickers en nog veel meer. Zo veel meer!

PaperPassion

Vind je het leuk om te handletteren, kaarten maken, scrapbooking, kalligrafie, snailmail, decoupage, een journal bijhouden, aan memorykeeping te doen of één van die andere creatieve hobby’s, dan is PaperPassion een warm bad. Ik ben vorig jaar geweest en heb mezelf een hele dag prima kunnen vermaken. Er is ook zoveel te zien, te koop en te doen. Het is een heerlijk dagje uit!

PaperPassion beursverslag

Lees ook: PaperPassion beursverslag | Dit heb ik gezien, gedaan en gekocht!

Workshops PaperPassion

Je dag is, naar mijn mening, niet compleet zonder minstens 1 workshop te volgen. Het is leuk om kennis te maken met iets nieuws of tips te krijgen van iemand met meer ervaring. Sommige workshops moet je vooraf reserveren en bij sommigen kun je zo aanschuiven. Mijn advies is om te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Een greep uit wat je kunt verwachten:
CHARLENE VAN DER VORST | Workshop creative journaling
DLS DESIGN | Mixed media in een journal
FEMKE KOKKE | Make&Take Art Journal Tag
HET INKT ATELIER | portretstempels snijden
MADAME SILHOUETTE | Workshop silhouetten knippen

Hier vind je een compleet overzicht van alle workshops.

Tip! Bij binnenkomst krijg je een beursboekje. Blader deze goed door, want hij zit vol met aanbiedingen die je misschien wel van pas komen.

Lees ook: Handletterworkshop in Friesland; ontspanning en gezelligheid

Win!

Heb je nog geen kaartje voor PaperPassion, maar wil je wel graag gaan? Ik verloot 1 entreekaartje met goodiebag. En die goodiebag was vorig jaar al zo leuk en als ik de berichten erover mag geloven dit jaar nog toffer. Wat mag je doen om kans te maken?

 

Laat hieronder of onder het actiebericht op Facebook een reactie achter dat je meedoet. Volg je me al op Facebook? Daar maak ik dinsdagavond bekend wie de winnaar is.

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp
Wat vind jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties