Door Raisilyn | “Mama dat was zooo leuk. We mochten 3 keer opscheppen en het was allemaal zo lekker. Ons kerstdiner was echt heel leuk. Mag ik ook een kerstdiner met mijn vrienden?” Dus dat hè… Zo begint dat dan. Ze vond hun kerstdiner op school echt fantastisch. Helaas, thuis mocht ze geen kerstdiner geven. Dat paste echt niet in mijn hoofd. Dat kon ik op zo’n korte termijn niet bolwerken. Maar het idee vond ik wel erg leuk. Ik heb persoonlijk niet zoveel met de feestdagen aangezien ik er niet mee opgegroeid ben. Maar onze kinderen krijgen nu een andere opvoeding dus alles komt nu voorbij en per keer kijk ik waar we wel of niet aan meedoen. Het idee van een kerstdiner vond ik erg leuk dus ja, onthouden voor 2018. Ze krijgt een kerstdiner. Maar ja, duurt ff hè..

Een paasfeestje dan?

De eerstvolgende gelegenheid zou Pasen zijn bedacht ik mij op een helder moment. Een paasfeestje of gezellig samen eten met haar vriendinnetjes. Misschien is dat wel wat. Laat me dat ook nog eens hardop tegen haar gezegd hebben… Al begin februari of zo… What was I thinking?!!! NATUURLIJK, vond ze het een fantastisch idee nadat ik verteld had wat ik ermee bedoelde. De paastakken moesten maar gelijk gekocht en versierd worden. Helaas waren die nog niet te koop haha… Nog even geduld grote zus! Maar wachten duurt lang! En als het voor haar lang duurt, duurt het voor moeders nog veel langer. Zucht!

Mama wat gaan we bij mijn paasfeestje doen?

Lijst met uitnodigingen wordt besproken, herzien en nog eens besproken.. Ze koopt haar benodigdheden bij de HEMA, een mand vol. Uitnodigingen worden 3 week van tevoren gemaakt en bij de vriendinnetjes in de brievenbus gegooid. De daarop volgende avonden wordt voor het slapen gaan nog even besproken wat we gaan doen. “En onthouden hè mama?! Morgen gaan we verder bespreken wat we gaan doen.” Knutselspulletjes moeten nog opgehaald worden bij de Action en als je niet op je moeder kunt wachten, ga je gewoon met je papa heen. Nog handiger want dan kun je nog meer spullen kopen… Hier is niks van overdreven trouwens. Ze kan zo door voor partyplanner, hahaha… Weet niet van wie ze dat heeft??

Lees ook: 3 Makkelijke en gratis printables voor Pasen

Een paasbrunch it is!

Afgelopen zaterdag was het zover. Ze had haar paasbrunch. Vier vriendinnetjes plus haar tweelingzusjes waren op haar feestje. Het begon een beetje chaotisch. Maar daar had ik als volwassene last van, de kinderen gelukkig niet. Het was een gezellige ochtend/middag. De meiden hebben gedanst, chocolade paaseieren gezocht in de woonkamer, lekker gegeten, geknutseld en nog eens geknutseld en als laatste een paaskoekje versierd. Aangezien Rosalie ook nog haar tweejarige zusjes had uitgenodigd, was haar feestje van 11.00 tot 13.00 uur. De meiden slapen nog ’s middags dus konden ze daarna mooi naar bed. Twee uurtjes bleek net iets te kort dus ik heb de ouders een appje gestuurd dat het half 2 werd.. Zo konden ze hun knutselwerkjes afmaken.

Oh ja…

Oh ja, een paar dagen ervoor had ze me gevraagd.. “Mama waarom heb je een paasfeestje voor mij bedacht? Omdat ik zo van feestjes hou?!” You think?!
Oh ja nummer 2; ze is al begonnen met het organiseren van haar volgend verjaardagsfeestje. Dan wordt ze zes. Shimmer and Shine is het thema. Ze is van 22 november. Duurt lang…!!!

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 Author

Raisilyn, 43 jaar, getrouwd, moeder van 3 dochters, Rosalie (6), Milou (3) en Dinthe (3). Ik hou van dansen, yoga, lezen, kenbo en ik doe aan hardlopen. Tegenwoordig schrijf ik stukjes over de ontwikkeling van de meiden. Een leuke manier om vrienden en familie die in Nederland en op Curaçao wonen op de hoogte te houden van hun streken.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It