Home » Overdekt uitje voorjaarsvakantie: Naar de Orchideeën Hoeve

Overdekt uitje voorjaarsvakantie: Naar de Orchideeën Hoeve

Het onderhouden van contacten met familieleden vind ik erg belangrijk. Ben ik er goed in? Nou, het kan echt wel beter. Omdat Rosalie mij een paar keer vroeg wanneer we weer een tante van mij gingen opzoeken, moest ik toch echt wat gaan plannen. Toevallig las ik vorige week een blog over leuke speelplekken. Daar stond de Mangrove speelplaats van de Orchideeën Hoeve ook tussen. Het zag er leuk uit en het is dichtbij mijn tante in de buurt. Prima combinatie dacht ik; er-op-uit, mijn tante opzoeken en genieten met de kids. Het was zo leuk dat ik het graag tip als overdekt uitje voor de voorjaarsvakantie.

Overdekt uitje

Eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen dat ik dacht dat het een beetje oudbollig zou zijn, maar niks is minder waar. Gezien het een regenachtige dag was, hadden blijkbaar meer mensen een bezoekje aan de Orchideeën Hoeve bedacht. De parkeerplaats was namelijk vol. Binnen was het gezellig druk. Jassen kunnen in de hal opgehangen worden. Wel zo handig aangezien het binnen lekker warm is. Gelijk bij de start van de looproute waan je je in een of andere (bijna) tropisch oord. Wauw! Wat ziet het er fantastisch uit! De meiden wisten van gekkigheid niet wat ze moesten doen.

op bezoek bij orchideeën hoeve als uitje voor voorjaarsvakantie

Ooo mama kijk nou, grote vissen (karpers, groot en klein, mooie kleuren)
O mama, ik zie een schildpad. En nog één…
Wat een mooie bloemen hé?!

Het is allemaal erg mooi aangelegd. Er zijn verschillende vijvers, mooi ingerichte plekjes om te zitten en gewoon te genieten. Leuke ‘off road’ routes waar de kinderen kunnen lopen en op ontdekking kunnen. Dit hebben wij overigens niet gedaan. Ik had iets te laat (lees pas toen ik bij mijn tante was) gelezen dat je voor de kinderen beter een extra set kleding en laarzen mee kunt nemen zodat ze nog meer kunnen genieten. Dat was inderdaad een goed idee geweest.

Tropisch speelparadijs

In de Lorituin kun je de vogels eten geven. Ik heb geen voer gekocht omdat ik niet had gedacht dat de meiden dat leuk zouden vinden. Binnengekomen deden ze overigens heel stoer, maar ik weet zeker dat als zo’n prachtige vogel op hun hand zou staan, ze het iets minder leuk hadden gevonden hahaha… Ook de Vlinder Vallei vonden ze leuk. Het liefst hadden ze ook een mooie vlinder op hun hand gehad maar helaas, dat is niet gelukt. Het allerleukst vonden ze het speelparadijs. Ze konden er klimmen, over de boomkroonpad lopen, over beekjes springen en nog veel meer. Echt een leuke stoere speelparadijs! Korte broeken en regenlaarzen zijn sterk aan te raden. Een volgende keer zal ik dat zeker voor de meiden meenemen. Ze vonden het fantastisch!

Halverwege hebben wij in het restaurant wat gedronken met wat lekkers erbij. Dit was prima maar dat hadden wij beter in de Zwevende Bloementuin kunnen doen. Het is daar heel mooi. Al die verschillende mooie bloemen. Als je daar niet vrolijk en blij van word dan weet ik het ook niet meer. Wij hebben daar wel aan het eind een ijsje gegeten. Dat is wat de meiden betreft de beste manier om een leuke dag af te sluiten.

Tip: uitje voorjaarsvakantie

Een zeer geslaagd uitje! Ook leuk om in de voorjaarsvakantie naar toe te gaan. Achteraf vond ik de prijs meevallen. Het is het zeker waard. Online kun je voor 50 cent goedkoper een ticket kopen. Laat dat precies het bedrag zijn voor voer voor de karpers en de lories dus dat is snel verdiend 🙂

Like it? Pin it!

Meer van Raisilyn?

Hello nieuwe fase! Een peuterkamer voor de tweeling
Tijdelijk blote voetenpad bij Landgoed Fraeylemaborg••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond