Home » Over Even onder ons » Disclaimer

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt: mamaLou blogt. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer. Ondanks mijn zorgvuldigheid is het mogelijk dat een gepubliceerd artikel feitelijke onjuistheden bevat of onvolledig is. Hoewel ik zulke gevallen betreur, kan aan de inhoud van mamaLou blogt geen enkele rechten ontleend worden en is ondergetekende dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van mamaLou blogt. Ook is het goed om je er op te wijzen dat mamaLou blogt niet verantwoordelijk is voor de inhoud van de websites waar ik naar verwijs en/of link.

Auteursrechten

Alle inhoud van mamaLou blogt is zelf geschreven, ook de foto’s zijn zelfgemaakt, tenzij anders vermeld. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mary-Lou. Voor toestemming en de geldende voorwaarden kun je hier contact opnemen.

De inhoud op mamaLou blogt kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Neem contact op wanneer je denkt dat teksten, foto’s, namen of merken eigendom zijn van jou of jouw organisatie, waarbij geen of onjuiste vermelding staat. Ik zal er dan zorg voor dragen dat dit wordt aangepast.

Reageren

Het is voor iedereen mogelijk om onder een artikel op mamaLou blogt te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend en/of bedreigend is. mamaLou blogt behoudt zich het recht voor om een reactie te kunnen verwijderen. In geval van discriminatie of bedreiging etc. wordt er een melding gemaakt bij de politie. Hoewel hier actief op gemodereerd wordt, zal mamaLou blogt in geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen hiervan.

Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog, worden verwijderd of aangepast. Wil je reclame maken op mijn website? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Samenwerkingen

Op mamaLou blogt kun je gesponsorde blogs tegenkomen. Dat betekent dat ik een vergoeding of product heb ontvangen in ruil voor het artikel.

Affiliate links

Bij het schrijven van artikelen plaats ik vaak een relevante link. Dit kan een affiliate link zijn. Dit houdt in dat als jij op de link klik die ik plaats en/of een aankoop doet, ik daar een kleine vergoeding voor ontvang van de betreffende webshop. Belangrijk om te weten: het kost jou niets extra!

Bedankt voor het bezoeken van mijn stukje wereld wijde web, ik hoop dat je hier een mooie tijd beleefd.

Mary-Lou
mamaLou blogt

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond