Over mamaLou

Ken je van die moeders die alleen over hun kinderen kunnen praten? Tot vervelens toe? Het spijt me voor je, zo één ben ik ook. Het gaat ook zo vanzelf. Je bent trots op elke poep en scheet en wilt dat delen. Dat doe ik dan ook. Niet letterlijk trouwens, er zijn grenzen. Wat ik wel deel kun je verderop lezen. Nu eerst een klein beetje over mij, het gezicht achter mamaLou. Ik ben Mary-Lou en 35 jaar. Ik heb een kantoorbaan waar ik zo’n 32 uur per week vertoef. De overige tijd spendeer ik aan Mila, Bas en Sem. Bas is een ondernemende, ondeugende, maar vooral lieve peuter van alweer 2,5 jaar en Mila (5 jaar) is natuurlijk ook lief, tikje eigenwijs net als haar moeder, maar bovenal een fijne grote zus. Mijn jongedametje gaat inmiddels naar school. Sinds januari 2017 is ze een nog grotere zus van Sem (1 jaar). Hij is natuurlijk de liefste dreumes, dat snap je. Ik ben eeuwig verloofd met Benjamin en samen met de kinderen vormen wij een druk, soms chaotisch maar bovenal fijn gezin.

mamaLou blogt

Leuk dat je mamaLou blogt bezoekt. Ik blog over het, of eigenlijk míjn, moederschap, mijn liefde voor het dragen en mijn uitdagingen als (werkende) moeder van 3 kindjes. Zelfspot schuw ik niet en voor persoonlijke verhalen ben je bij mij aan het juiste adres!

Een bijzonder gewone mamablog

Mijn verwondering over onze opgroeiende kinderen, zaken waar ik tegenaan loop als moeder en vrouw, maar ook bijvoorbeeld leuke voorleesboekjes. Daarnaast heb ik elke dinsdag een rubriek waar ik enorm trots op ben: draag(dins)dag. Op deze dag komen allerhande zaken aan bod die met het dragen van je kindje te maken hebben. Dat en meer vind je allemaal op mijn mamablog. Een bijzonder gewone mamablog!

Contact

Wil je mij een (pers)bericht sturen? Dat kan! Kijk dan even op deze pagina hoe je mij kunt bereiken.

Pin It