Binnenkort duiken een hoop volwassenen de digitale verkleedkist in om zich een weg naar de beste carnavalsoutfit te klikken. En ook al vier je zelf misschien geen carnaval, je krijgt er door school en de kinderopvang toch een hoop van mee. Ik vind het erg leuk om samen na te denken over een leuke outfit hiervoor. Ik ben geen held wat betreft schminken, maar met een toffe outfit valt het niemand op. Hoop ik…

Verkleden voor carnaval op school

Ik heb door de keuzes die mijn kinderen gemaakt hebben, gemerkt dat je het zo gek kunt maken als je zelf wil. Ga je in vol ornaat of hou je het alleen bij accessoires? Want ook daarmee kun je er iets moois van maken. Kijk maar eens naar deze piraat.

Zijn outfit bestaat uit 3 items: een haak, ooglapje en piratenhoed. Et voila! Een vervaarlijke piraat.

Lees ook: Heksenkostuum kind voor Halloween

Zijn grote zus daarentegen pakt graag uit. Ze wilde nu eens een politieagent zijn. Uiteraard met jurk of rok. En dat kon! Haar outfit bestaat uit een jurk met riem, een badge, politiepet en uiteraard mag een portofoon niet ontbreken.

Mila tipt tot slot nog dit Minnie Mouse outfit aan. Het is een leuke rode jurk met witte stippen. De jurk is afgewerkt met een randje van tule.

En uiteraard is dit artikel niet compleet zonder de alsmaar populair blijvende onesie! Bas pleit voor een dierenonesie.

Lees ook: La casa de papel kostuum voor carnaval

Een onesie zit niet alleen superfijn, je hebt het zo 1, 2, 3 aan en uit. En fijn dat je het zo over je eigen kleding aan kunt trekken. Ideaal zo met het Hollandse weer. Dit is een tijgeronesie.

Win een outfit voor carnaval

Vieren jullie carnaval? Mag je zoon of dochter verkleed naar school? Doe dan zeker even mee met deze winactie. Ik verloot, in samenwerking met Carnavalskleding.nl, €30,00 shoptegoed. Kijk snel hoe je mee kunt doen.

• Like mijn Facebookpagina
• Laat hieronder weten dat je mee doet

Psst… je mag ook voor jezelf meedoen. 😉

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: