Home » Verrassing! Mijn originele tips voor Valentijnsdag

Verrassing! Mijn originele tips voor Valentijnsdag

Lief zijn voor je lief kan elke dag. Tuurlijk! Maar een paar keer per jaar doe ik er graag een paar schepjes bovenop. Zo ook op 14 februari. Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor Valentijnsdag? Ik heb een paar leuke tips! Dit zijn mijn originele tips voor Valentijnsdag.

Romantiek in Amsterdam

Een citytrip is altijd een goed idee! Ik probeer minstens 1x per jaar, soms vaker, er samen een nachtje tussenuit te knijpen. Even opladen en elkaar echt zien. Staat Amsterdam ook nog op jouw lijstje? Hotel Arena in het Oosterpark pakt op Valentijnsdag uit met een romantische aankleding, een speciaal diner in café-restaurant PARK en een nog specialere gast. Kunstenares Sella Molenaar is aanwezig om live geïllustreerde portrettekeningen van jou en je lief te maken. Hoe bijzonder! En na het delen van het grand dessert rollen jullie zo een perfect opgemaakt hotelbed in. Hoera voor romantiek!

Lees ook: Lieve Valentijn…

Dineren bij Hotel Arena is een van mijn originele tips voor Valentijnsdag

Zeg het met een puzzel

Ok ok, ik ben de eerste om toe te geven dat ik een beetje kneuterig aangelegd ben. En toch… het blijft een leuke tip. Je liefde verklaren? Iemand blij maken met een fijne boodschap? Zeg het met een puzzel! Zo kun je online gratis woordzoekers en rebussen samenstellen. Je geeft aan wat de oplossing moet worden en de computer gaat voor je aan het werk. Print het uit, stop het in een leuk kaartje en je hebt een budgetvriendelijke liefdesverklaring. Zoek je meer iets voor een avondvullend programma dan kun je ook een legpuzzel laten maken. Flesje wijn, lekker kaasje en samen die toffe foto van jullie bij elkaar puzzelen. Ik vind het leuk!

Lees ook: Tip: Verras elkaar met dit romantisch uitje!

Privé sauna

Onze tweede keer moet nog komen, maar heel de ervaring schreeuwt om een herhaling. Hou je van een ontspannen belevenis? Ben je al regelmatig in de sauna te vinden? Of wil je wel, maar ga je uit gêne niet? Ik raad je een middag of avond privé sauna aan. Het bubbelbad, stoomdouche en sauna volledig tot je beschikking met al dan niet een romantische aankleding. Yes? Ja! Echt doen. Even googelen en je vind er vast één in de buurt.

Vertellis…

Dit spel kocht ik een spontane bui en geen moment spijt van gehad. Televisie uit, muziekje op, je favoriete drankje erbij en gáán! Vragen stellen en elkaar vertellen. Over je dromen, het verleden en je wensen voor de toekomst. Het Vertellis relatiespel* was een instant throw back naar de begintijd van onze relatie. De tijd waarin ik mijn mobieltje niet als een god behandelde en we genoeg hadden aan elkaars gezelschap. Er is ook een feestdagen- en gezinseditie trouwens. Maar in het kader van Valentijnsdag pleit ik voor de rode versie.

Originele tips voor Valentijnsdag

Zo! Dat zijn mijn originele tips voor Valentijnsdag. Ik hoop dat jij, of eigenlijk je partner, er iets aan heeft.

Wil je deze tips bewaren op Pinterest? Gebruik dan deze afbeelding.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond