Home » Scoor punten met een origineel Valentijnscadeau+ winactie (gesloten)

Scoor punten met een origineel Valentijnscadeau+ winactie (gesloten)

Valentijnsdag; de één gruwelt ervan en voor weer een ander is het een enorm romantische dag die niet zomaar voorbij mag gaan. Ik schipper hier een beetje tussenin. Stilstaan bij dat wat je samen hebt, is altijd een goed idee. Het zou daarom zeker vaker spontaan mogen gebeuren. Spontaan en Valentijnsdag gaan trouwens volgens mij niet zo heel goed samen.
 

Cadeaus voor Valentijn

 
Origineel trouwens ook niet. Een bosje bloemen bij de pomp, een lekkere doos bonbons, een heerlijk geurtje of een mooie roos. Allemaal niets mis mee, maar origineel? Neuh! En natuurlijk gaan we een gegeven paard niet in de bek kijken. Stiekem ben ik zelf al blij als hij überhaupt aan Valentijnsdag heeft gedacht.
 

Een origineel Valentijnscadeau van Radbag

 
Maar het goede voorbeeld geven, kan altijd. Wil je zelf dus wel iets originelers uit de hoek komen? Ik schreef al eerder een blog over de cadeautjeswebshop Radbag. Ook voor Valentijnscadeaus ben je hier aan het juiste adres. Het mooie is dat je het romantisch kunt maken of zelfs over een totaal ander boeg kan gooien. Ik geef je een paar suggesties.
 

To beer or not to beer

 
Niet zomaar bier, bier met een verhaal. Van werelds bier tot eigen huis, tuin en keuken bier. Zeg het met bier! Bier doet het vaak goed.
 
bier wereldreis pakket
 
bier making kit
 
 Lees ook: Lieve Valentijn,
 
bierboom
 

Boys will be boys

 
In de categorie kleine speeltjes voor grote jongens is er ook genoeg. Ah, af en toe mag hij vast toegeven aan de kleine jongen diep van binnen toch?!
 
afstandbediening toverstaf Lees ook: Liefde… daar kan geen technisch hoogstandje tegenop!
 
How to speak wookiee boek
 

Een dikke vette knipoog

 
Radbag grociert in dit soort cadeau’s. Leuk, origineel en met een vette knipoog. Is jullie liefdes taal net iets anders dan anders? Begroeten jullie elkaar liever met een stoeipartij in plaats van een knuffel?
 
liefdes ballonnen
 

Welke man maak je nou niet blij met een anti zeur spray? Ik de mijne wel in elk geval en dat is dan ook wat ik ga doen.

 

Valentijn klassiekers

 
Staat rood, roze en hartjes voor jullie synoniem aan Valentijn? Ook voor die stelletjes heeft Radbag natuurlijk een boel moois. Zoals ik al zei schipper ik een beetje, dus ook in deze categorie heb ik wat moois uitgezocht.
 

Een gepersonaliseerd Valentijnscadeau is altijd een goed idee. Ik ging voor een “Weet je nog, toen” poster vol met leuke herinneringen

 
De precieze tekst moet nog een verrassing blijven, maar een tipje van de sluier mag

 
Met een knapperig haardvuur zet je natuurlijk de toon. Maak hem net iets specialer met een leuk kleurtje.

 

Winactie

 
Wil jij je Valentijn verrassen met een origineel Valentijnscadeau van Radbag? Dat kan! En dat helemaal op de manier die het beste bij jullie past. Ik mag een cadeaubon van €50,00 verloten. €50,00!

• Vertel. Met welke Radbag cadeau zou jij je Valentijn willen verrassen?
• Wist je dat je je kan abonneren op mijn nieuwe blogs?

[wysija_form id=”1″]
 
 
 
Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking
 
*Alyt is de gelukkige winnaar*
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Oh spannende tijd voor je nu! Ik zou voor Valentijnsdag een lightbox kiezen (staat al een poosje op mijn verlanglijstje) met daarop it’s Valentine’s day! Mijn partner vindt Valentijnsdag maar onzin en doet er dus niet aan. Zo kan ik hem er mee pesten en aan herinneren, en heb ik toch een cadeau 😉

 • Leuke actie! De tijd gaat weer zo hard. Voor mijn gevoel komen we nog net uit kerst ;).
  Ik zou denk ik een kras wereldkaart zou aanschaffen van het tegoed! Dat is iets waar we allebei naar kunnen (uit)kijken en wat is er nou mooier dan samen reisplannen maken!
  Ik volg je op bloglovin’ (meermyr).

 • Ik zou het muziek kussen uitzoeken voor mijn man, valt regelmatig al hangend op de leuning van de bank ik slaap. Nu kan hij gewoon lekker op het kussen liggen en muziek luisteren. Ik doe ook niet echt mee aan de Valentijn hype. Wel vind ik het belangrijk om stil te staan bij elkaar em wat je samen hebt. Maar dat hoeft voor mij niet op Valentijn. En , ja ik wist dat ik me kon inschrijven voor de nieuwsbrief, om niets meer te missen 🙂

 • Ik zou denk ik een gepersonaliseerde poster kopen. Zoveel mooie herinneringen en uitspraken om op te hangen. Superleuk en origineel cadeau.
  Ik volg je via fb.
  Succes met de laatste loodjes.

 • Deze lamp zou ik bijv in de keuken zetten en zo kunnen we voor elkaar boodschappen op schrijven. Bijv; lievie er staat nog een volle vuilniszak in de gang…..of werk ze! oid. Lijkt mij elke dag een leuke verrassing voor elkaar!

 • Dat zou leuk zijn! Wij zijn volgende maand 12.5 jaar getrouwd en dan wil ik mijn man wel verassen met een eigen bier-maak-pakket. Valentijn is hij te nuchter voor, hopen dat hij op onze trouwdag nog wel nuchter blijft 😉

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond