Home » 5x origineel kerstcadeau voor hem of haar

5x origineel kerstcadeau voor hem of haar

Met kerst is het altijd leuk om elkaar te verrassen. Wij doen dat in ons gezin al vanaf het eerste jaar. Voor elkaar cadeautjes kopen, inpakken en onder de kerstboom leggen. De voorpret die je daarmee hebt is zó leuk. En als het dan zover is, gaan we op Kerstavond spelletjes spelen. Diegene die wint, mag een cadeautje uitkiezen.
Maar voor het zover is, moeten er natuurlijk eerst kerstcadeaus komen. Ik probeer ieder jaar iets te kiezen waar de ander écht op had gehoopt en daarnaast kies ik ook altijd graag cadeautjes uit met een knipoog. Een grappig kerstcadeau vind ik namelijk zelf ook super leuk om te krijgen. En grappig wil niet zeggen dat je er niets aan hebt…integendeel! Kijk maar mee naar deze 5 grappige en originele cadeau ideeën voor kerstmis, voor zowel de man als de vrouw.

Praktisch en onmisbaar

Ik begin maar meteen met het cadeau waar ik al jaren ontzettend blij mee ben. Ik kreeg namelijk vier jaar geleden een Bluetooth keyfinder en daar heb ik al zóveel plezier van gehad. Ik ben regelmatig mijn sleutels kwijt en voorheen was ik regelmatig tien minuten of langer op zoek naar mijn sleutelbos. Nu dus niet meer, want via mijn telefoon kan ik de keyfinder (die aan mijn sleutelbos zit) laten rinkelen! Dat scheelt me heel wat zoektijd dus!
Wat met deze keyfinder ook super handig is, is dat je in kunt stellen dat je telefoon waarschuwt als je iets vergeet. Als je bijvoorbeeld je keyfinder bevestigt aan je portemonnee, en je vergeet die, wordt de bluetooth verbinding ontkoppelt. De app geeft je een waarschuwing via je telefoon.

Wijnliefhebber

Heb je een wijnliefhebber in huis? En houdt hij of zij toevallig ook nog van puzzelen? Dan hoef je niet verder te zoeken: ik heb het ideale cadeau voor je! Met deze wijnflespuzzel heb je een lekker én origineel kerstcadeau! De ontvanger zal dus wel even iets moeten doen voor hij het wijntje open kan maken, want dat kan alleen als de puzzel opgelost wordt.

5x origineel kerstcadeau voor hem of haar

Warm de winter door

Is je partner een koukleum? Dan is dit hét cadeau! Maak kennis met de Snug-Rug deken! Kruipt je man of vrouw elke avond het liefst onder een dekentje, dan is dit het dekentje 2.0. Want waar een normaal dekentje vaak afzakt of te klein is, is de Snug-Rug perfect! Dit deken heeft namelijk twee mouwen een kraag. Zo zakt je deken dus nooit omlaag en kun je er zelfs gewoon lekker mee door huis wandelen.

5x origineel kerstcadeau voor hem of haar

Disco in bad

Het ultieme cadeau voor de partner die graag elke dag even in bad kruipt: een drijvende disco badlamp! De disco badlamp kleurt je bad en je zult je in een heuse disco wanen!
Je kunt de lamp in verschillende standen instellen, zodat je niet helemaal gek wordt van het knipperende licht. Pas wel op, want als je kinderen hebt en ze zien deze badlamp, zullen zij je plekje in bad snel inpikken!

Als je écht geen idee hebt

Oke, als je nu écht geen idee hebt wat je je partner moet geven voor kerst, dan is dit vrij nutteloze maar tóch erg grappige cadeau wellicht de beste oplossing. Dit doosje heet niet voor niets ‘Useless Box’. Je kunt er namelijk helemaal niets mee. Of nou ja, bijna niets. Je kunt een schakelaartje bovenop het doosje omzetten. Vervolgens gaat het doosje open en komt er een mechanische arm tevoorschijn die het schakelaartje weer terug zet. Vervolgens sluit het doosje weer. Simpel, maar geniaal, vind je niet?!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond