Home » 3x origineel afscheidscadeau voor de juf of meester

3x origineel afscheidscadeau voor de juf of meester

Het einde van het schooljaar komt er weer aan en dat betekent dat er wordt gekeken naar een afscheidscadeau voor de juf of meester.

Het einde van het schooljaar komt er weer aan en dat betekent dat veel ouders samen met hun kinderen een klein bedankje willen geven aan de juf of meester. Mijn kinderen zitten in groep 8 en dit wordt dus ons laatste afscheidscadeautje. Ik ben op zoek gegaan naar originele afscheidscadeautjes voor de juf of meester en de leukste heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Persoonlijke sleutelhanger

Een sleutelhanger is áltijd handig, dat moet je wel met me eens zijn. Voor je fietssleutel, je autosleutel en bij de juf voor de sleutel van het lokaal en vast en zeker nog vele sleutels meer: iedere sleutel hier in huis heeft zijn eigen sleutelhanger. Hoe leuk is het om de juf of meester te verrassen met een persoonlijke sleutelhanger. Misschien heb je van dit schooljaar een mooie foto van jouw kind en de juf? Bijvoorbeeld tijdens een schoolreisje of een ander leuk moment? Dan is dat natuurlijk de perfecte foto om te gebruiken in de sleutelhanger. Wil je het liever iets algemener houden, dan kun je misschien een leuke foto maken van de achterkant van jouw kind bij school of een ander leuk plekje. Tot slot kun je er ook voor kiezen om je kind iets te laten tekenen, daarvan een foto te maken en dáár een sleutelhanger van laten maken.
Wil je toch liever iets algemeners, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een naam-sleutelhanger (dus de naam van de juf of meester) of een sleutelhanger met een lieve tekst voor je juf of meester. Je kunt eigenlijk alle kanten op met dit leuke cadeautje!
Klik hier voor alle soorten sleutelhangers die je kunt personaliseren.

Het einde van het schooljaar komt er weer aan en dat betekent dat er wordt gekeken naar een afscheidscadeau voor de juf of meester.

2. Sokken met een leuke grap

Vorig jaar heb ik de meester en de juf van mijn kinderen speciale leraar-sokken gegeven. Leuke sokken die ze overdag normaal kunnen dragen, maar wanneer ze ’s avonds de voetjes op de bank leggen dan komt er een grappige tekst tevoorschijn onder de voeten. “Sst, niet storen” op de linkervoet en “Ik heb lekker me-time” op de rechtervoet. Je hebt ze trouwens met allerlei grappige teksten. “kun je dit lezen?” met “dan is deze meester uitgeteld” bijvoorbeeld vond ik ook wel een erg leuke.
Een lekker praktisch cadeau waar je leraar ook echt nog iets aan heeft en vast en zeker ook om kan lachen!

3. Knutsel een leuk cadeautje

Wil je kind liever zelf iets in elkaar knutselen, dan is dat natuurlijk het allerleukste! Denk aan de welbekende ‘eerste hulp bij afscheid’ doos vol lekkere snoepjes of een zelf geknutseld doosje met vergeet-mij-nietjes.
Vind je kind het leuk om zelf armbandjes te maken? Knutsel er eentje voor de juf en geef die cadeau. Ze zal het super leuk vinden dat je zoveel werk erin gestoken hebt.
Wat ik ook een erg leuk idee vond, is de complimentenbloem. Je knutselt een grote bloem van papier en vervolgens schrijf je een compliment over de juf of meester op ieder blad. Je leraar zal zich enorm gewaardeerd voelen!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond