Home » Opening: Walibi Holland Speed Zone – Off Road

Opening: Walibi Holland Speed Zone – Off Road

Vrijdag 7 april opende Walibi Holland een geheel nieuw themagebied, dat in het teken staat van familie. Lees ons verslag!

Vrijdag 7 april opende Walibi Holland een geheel nieuw themagebied, dat in het teken staat van familie. Met maar liefst twee nieuwe attracties en twee speelplaatsen wil Walibi Holland het park nog aantrekkelijker maken voor jonge kinderen. Wij mochten bij deze feestelijke aangelegenheid aanwezig zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel onze nieuwe blog!

Speed Zone – Off Road

Het nieuwe themagebied van Walibi Holland heeft de naam Speed Zone – Off Road. De thematisering is in het teken van Speed (auto’s, bikes, quads) en off road, een soort van werkplaats. De thematisering zit dan ook vol met dingen die je op de autowerkplaats kan vinden: een afzetting van banden, olievaten, een garage (het station van de nieuwe achtbaan), een oude caravan (wc’s) en natuurlijk een plek om te eten en drinken. Walibi Holland wil meer gezinnen met jonge kinderen aantrekken en maakt hierin een begin met dit nieuwe themagebied. De familieattracties van Speed Zone zijn een achtbaan, een fietscarrousel, een waterspeelplaats en een klim-speelplaats.

Eat My Dust

De nieuwe familieachtbaan is Eat My Dust. Een leuk, kleinschalig, familie-achtbaantje. Je mag er al in vanaf 90 cm en daarmee is het een prima achtbaan voor de jonge kinderen. De achtbaan haalt een topsnelheid van 40km per uur en het hoogste punt is 12 meter. Een leuke baan om samen met je kleine kinderen te doen. De achtbaan is in de stijl van een garage (het station) en de achtbaantrein is een quad.

Wind Seekers

Voor de liefhebbers van een draaiende attractie is er nieuw in Walibi: de Windseeker. Het is een fietscarrousel. De carrousel draait zelf rond en jij als passagier kan zelf bepalen hoe hoog je gaat. Je doet dit door middel van te fietsen. Het uiterlijk van de Windseeker staat in het teken van een crossfiets met een parachute.

Cool Down

Wil je bij de zomerdag even afkoelen? Dan kan dit prima op de waterspeelplaats ‘Cool Down’. Een heus waterspektakel staat hier voor je klaar. Hoe leuk is het om hier door heen te rennen. Dit is natuurlijk niet alleen leuk voor de kinderen ;-)!

Vrijdag 7 april opende Walibi Holland een geheel nieuw themagebied, dat in het teken staat van familie. Lees ons verslag!

Klimtoestel

Naast de attracties is er ook een nieuw klimtoestel te vinden. Een klimrek dat er erg interessant uit ziet. De ogen van onze kinderen vielen wel gelijk op de aparte vormgeving. Het ziet er zo cool uit! Onze kinderen vonden het super leuk om in te spelen.

Horeca en Toiletten

Bij de gele kiosk Food and Drinks kan je terecht voor o.a. hotdogs en nacho’s. Ook kan je rozendrankjes halen, evenals fris en warme dranken. Centraal in de Speed Zone vind je een terras waar je als ouders lekker kan genieten van wat lekkers terwijl je kinderen spelen.
Naast Food and drinks vind je een ouderwetse Amerikaanse caravan. Dit is de toilet! Walibi staat bekend om de aparte toilet gebouwen, het is dan ook geen verrassing dat het gebouw er ook hier weer anders dan doorsnee uitziet. Al met al een leuk passend stuk decor in de Speed Zone.

Opening

Wij hebben heerlijk genoten van deze feestelijke opening in Walibi Holland. Alles was goed verzorgd en het voelde voor ons allen als een echt VIP Feestje. Onze kinderen hebben genoten van het nieuwe themagebied, maar ook zeker van de animatie en al het lekkere eten en drinken dat we kregen. We hebben genoten!

Vrijdag 7 april opende Walibi Holland een geheel nieuw themagebied, dat in het teken staat van familie. Lees ons verslag!


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond