Op de vrijmarkt staan een bucketlist ding? Jazeker! Alles wat maar kan helpen om van alle overbodig geworden spullen af te komen is welkom hoor. Dus zo belandde “Op de vrijmarkt staan” op mijn Day Zero Project lijst. Ik vond het leuk en spannend tegelijk.

KoninginneNach

De avond ervoor schraapte ik alle spullen bij elkaar. Hierbij kwam ik per toeval wat oranje kleden tegen. Dit kon niet meer misgaan. Al het koopwaar stalde ik uit in de woonkamer om te bepalen voor hoeveel Euro’s ik bereid was om er afscheid van te nemen. Over afscheid nemen gesproken. Mila was het eens met alles dat ik wilde verkopen, maar De Man daarentegen… Die kon van bepaalde dingen uit de babykamers maar moeilijk afscheid nemen. Het duurde even, maar het ging uiteindelijk allemaal best goed. Ik moest er stiekem wel een beetje om lachen. Ooit bracht ik de avond voor (toen nog) koninginnedag anders door. KoniginneNach was een begrip in Den Haag. Maar dat was vroegâh.

op de vrijmarkt staan

Koningsdag 2018

Nu zijn we vele jaren verder. Het is allemaal nog steeds een feestje, maar wel één waar om 11 uur ’s avonds de stekker van uitgaat. Haha. En zo kon het dat ik op Koningsdag 2018 nog een treetje steeg op de ladder der burgerlijkheid. Getooid in mijn befaamde oranje jurkje dat nog steeds past natuurlijk. Hoera voor stretch!

De vrijmarkt zelf was erg leuk. Het werd voor de tweede keer georganiseerd door een plaatselijke winkelier. Er stond onder andere een springkussen voor de kinderen en er was een clown. Het mooiste was nog wel dat je je plekje van te voren kon reserveren. Tot zover het goede nieuws. Want de verkoop zelf viel heel erg tegen. Het gros van de mensen gaan toch naar het centrum helaas.

Op de vrijmarkt staan | Day Zero Project

Om dit doel te halen moet ik nog een keer op een vrijmarkt gaan staan. Ondanks deze mindere ervaring gaan we dat natuurlijk gewoon weer doen. Misschien dan toch ergens anders gaan staan. We zien het volgend jaar wel weer.

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 2 Comments

  1. Linda Schoots Reply

    Ik kan de Frederik Henderiklaan echt aanraden. Voor de 2e keer een goede omzet en leuke dag. Wel staan richting de badhuisweg dus voor dat de winkels beginnen.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
%d bloggers liken dit: