Zoeken
Zoeken
Onze kleine superkok | Win je eigen kok aan huis
Home » Onze kleine superkok | Win je eigen kok aan huis

Onze kleine superkok | Win je eigen kok aan huis

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Kleine jongens worden groot. Of in dit geval kleine helpers. Het zit namelijk zo: De Man is hier de kok. Hij maakt bijna elke dag de lekkerste gerechten voor ons. Nu is het zo dat sinds kort één van mijn kleinere mannen dat ook denkt te kunnen. Dat levert een hoop op kan ik je vertellen. Een mooi mijlpaal, peuterverdriet, maar vooral ontzettend veel schattigheid. Waarom ik dit keukenmoment graag met jou wil delen? Omdat jij met de jouwe een eigen chefkok aan huis kunt winnen!

Hulp in de keuken

Ik weet niet meer wanneer het precies is begonnen, maar het begon in elk geval met gluren in de pannen. Bas wilde graag weten én zien wat papa nou allemaal aan het brouwen was. Op papa’s arm met zijn eigen armpje stevig om de nek van papa. Ontroerend! Vervolgens wilde hij ook mee helpen. En meestal mag dat ook! Stoel er bij, de nodige waarschuwingen van zijn bemoeizuchtige moeder en hij leeft zich uit met alles wat hij mag. Even roeren of de groente er bij mogen doen en hij is blij. Groot (peuter)verdriet als er niks te helpen valt.

Ontroerend plaatje

Het keukenmoment dat ik op deze foto heb vastgelegd is the making off van het beroemdste gerecht hier in huis: pasta di papa. En ja we spreken het op z’n Italiaans op, met handgebaar en al, en de kinderen doen graag mee. Hilariteit. Het was ons eerste familiegrapje.

Maar ik zag meer! Een kleine jongen van bijna 4 die vol zelfvertrouwen weet wat hij aan het doen is en hier onwijs veel plezier aan beleeft. Daar ter plekke bedacht ik ineens dat hij later misschien wel kok zal worden. (Of treinconducteur of piloot of… ) Tot een paar weken voor dit keukenmoment was hij een jongen dat zich alles graag liet komen aanwaaien. Dat mag ook wel, maar met het oog op zijn 1e schooldag dat rap naderde had ik het graag anders gezien. En ineens was het volle vaart vooruit. Van zindelijk tot zelf aankleden tot opruimen. Tot meehelpen in de keuken dus.

Mijn favoriete keukenmoment is er dus één vol symboliek. Het vertrouwen dat het wel goedkomt.

Deel jouw super keukenmoment

Wat is jouw mooiste, grappigste of dierbaarste keukenmoment? Deel jouw keukenmoment! Door deze te delen, maak je kans op een chefkok aan huis!

Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan komt een ervaren, creatieve kok op de afgesproken dag bij jou thuis en bereidt hij of zij voor jou een heerlijke maaltijd in jouw eigen keuken. Zelf hoef je daarvoor niets te doen: jij geniet alvast met je tafelgenoten van een heerlijk drankje, terwijl in jouw keuken wordt gekookt op restaurantniveau. Je wordt de hele avond in de watten gelegd. En de afwas? Die wordt voor je gedaan!

Je kunt via het formulier op de website van Superkeukens meedoen en op social media door op Facebook of Instagram je post met je favoriete keukenmoment te delen en #mijnkeukenmoment én #superkeukens te gebruiken. Uiteraard volg je Superkeukens op je favoriete kanaal. Tag je iemand die je deze prijs ook gunt?

De actie duurt tot en met 14 juli 2019 en elke week wordt er een winnaar gekozen.••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: