Home » Onze droombadkamer: wat zijn onze favorieten?

Onze droombadkamer: wat zijn onze favorieten?

Stiekem vind ik het heerlijk om te dromen over dingen die ik wel eens zou willen verbouwen in ons huis, zoals de badkamer. Ik ben blij met onze badkamer, maar toch hebben wij genoeg dromen die we zouden willen realiseren. In dit artikel deel ik graag onze favorieten met je, wat is onze droombadkamer?

Ruimte en rust

Persoonlijk vind ik ruimte en rust in een badkamer erg belangrijk. Ik vind de badkamer echt een plek waar je even heerlijk kunt ontspannen na een lange werkdag. Daarom zou genoeg ruimte en een rustige uitstraling voor ons een pré zijn. Ik denk hierbij aan een hammam sfeer, net zoals in de spa. Warme kleuren (bijvoorbeeld taupe of zand), mozaïek steentjes in de douche, lekker ruikende geurkaarsen en een ruime indeling. 

Badkamermeubels

Onmisbaar in een badkamer zijn natuurlijk de juiste badkamermeubels. Wij zouden graag een dubbele wastafel hebben, ideaal met kinderen! Zo heb je net wat meer ruimte en dat zorgt voor minder stress in de ochtend. Daarnaast zou een ligbad fantastisch zijn. Na een lange dag vind ik dat het ultieme ontspanmoment. Een fijn badschuim, tijdschrift en kopje thee erbij: echt even me-time. Voor onze badkamermeubels zou ik gaan voor het merk Villeroy en Boch. Een kwalitatief en mooi merk, erg geschikt voor o.a. badkamermeubels!

Douche

De douche, die wordt hier meerdere keren per dag gebruikt. Daarom vinden wij de douche toch wel het belangrijkst van de hele badkamer. Ik zou kiezen voor een stenen muurtje rondom de douche. Dit vind ik chiquer staan en het scheelt een hoop schoonmaakwerk als je het vergelijkt met een douchecabine. Daarnaast zou ik het leuk vinden om mozaïek steentjes te verwerken in de douchewand, om zo het spa gevoel te creëren. En als douchekop natuurlijk een grote regendouche. Dat vinden wij heerlijk genieten! 

 

Wat is jouw droombadkamer?

 

Foto badkamer van Photographee.eu via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond