Zoeken
Zoeken
Onze droombadkamer: wat zijn onze favorieten?
Home » Onze droombadkamer: wat zijn onze favorieten?

Onze droombadkamer: wat zijn onze favorieten?

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Stiekem vind ik het heerlijk om te dromen over dingen die ik wel eens zou willen verbouwen in ons huis, zoals de badkamer. Ik ben blij met onze badkamer, maar toch hebben wij genoeg dromen die we zouden willen realiseren. In dit artikel deel ik graag onze favorieten met je, wat is onze droombadkamer?

Ruimte en rust

Persoonlijk vind ik ruimte en rust in een badkamer erg belangrijk. Ik vind de badkamer echt een plek waar je even heerlijk kunt ontspannen na een lange werkdag. Daarom zou genoeg ruimte en een rustige uitstraling voor ons een pré zijn. Ik denk hierbij aan een hammam sfeer, net zoals in de spa. Warme kleuren (bijvoorbeeld taupe of zand), mozaïek steentjes in de douche, lekker ruikende geurkaarsen en een ruime indeling. 

Badkamermeubels

Onmisbaar in een badkamer zijn natuurlijk de juiste badkamermeubels. Wij zouden graag een dubbele wastafel hebben, ideaal met kinderen! Zo heb je net wat meer ruimte en dat zorgt voor minder stress in de ochtend. Daarnaast zou een ligbad fantastisch zijn. Na een lange dag vind ik dat het ultieme ontspanmoment. Een fijn badschuim, tijdschrift en kopje thee erbij: echt even me-time. Voor onze badkamermeubels zou ik gaan voor het merk Villeroy en Boch. Een kwalitatief en mooi merk, erg geschikt voor o.a. badkamermeubels!

Douche

De douche, die wordt hier meerdere keren per dag gebruikt. Daarom vinden wij de douche toch wel het belangrijkst van de hele badkamer. Ik zou kiezen voor een stenen muurtje rondom de douche. Dit vind ik chiquer staan en het scheelt een hoop schoonmaakwerk als je het vergelijkt met een douchecabine. Daarnaast zou ik het leuk vinden om mozaïek steentjes te verwerken in de douchewand, om zo het spa gevoel te creëren. En als douchekop natuurlijk een grote regendouche. Dat vinden wij heerlijk genieten! 

 

Wat is jouw droombadkamer?

 

Foto badkamer van Photographee.eu via Shutterstock••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: