Home » Ontspannen uit eten

Ontspannen uit eten

Door Sanne | Eindelijk even eruit met z’n tweeën. Oma komt even op ‘de kids’ passen, manlief en ik gaan een hapje eten. Tot zover: prima plan. Maar alles voor Milo moet dan wel klaar staan, incl instructies wat/wanneer/hoe. Oma heeft al minstens 100x zo’n flesje gemaakt. Maar het zou eens mis gaan he. Je weet het niet. In je hoofd zie je alle mogelijke uitkomsten, dus overal op voorbereid.

De pyjama’s van de oudste twee liggen uiteraard ook al klaar. MET schone onderbroek natuurlijk, want STEL JE VOOR! Dat ze inmiddels prima in staat zijn om hun eigen pyjama te pakken, al dan niet met schoon ondergoed, doet er niet toe. Oh, als ze dat vergeten ’s avonds doen ze het ’s ochtends hoor.


We zijn geen viezeriken he.


Gewoon, even ter info. Oma krijgt duidelijke info wanneer de oudste heren naar bed moeten. En tot hoe laat ze YouTube mogen kijken. Dat oma al jarenlang bekend is met onze kinderen en heus wel weet hoe dat het werkt: I know. Echt. Maar alsnog. Voor ieder kind is het schema bekend, we kunnen met een gerust hart gaan eten. Denk ik.

 

Tijdens het eten ligt de telefoon dichtbij, want ze zou eens bellen dat het mis is, he. Het kan. Het eten is lekker, de conversatie is aangenaam en het gezelschap best leuk om te zien. Ook niet onbelangrijk. Je moet er tenslotte dagelijks tegenaan kijken. Nadat je gegeten hebt, en bijgepraat (of geroddeld dan) bent, vertrekken we huiswaarts.


Alwaar blijkt dat alles nog leeft, er van welgeteld 0 schema’s wat terecht is gekomen vanwege weinig meegaande kids, maar dat het ook geen reet uitmaakt ook.


Wat ik van tevoren ook heus wel wist. Maar dat moet nu eenmaal. En dat ben ik als we een uur of drie weg zijn om te eten. Laat dat weekendje Londen nog maar even zitten hoor. Denk aan de hoeveelheid schema’s die ik moet maken joh. En de stress. DE STRESS. Ik kom overspannen terug van een ontspannend weekendje weg. Heel zen allemaal. Zo ben ik.
 
 
Foto’s nagelbijtende en nerveuze vrouw via Shutterstock. 
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond