Home » Zo zorg ik voor een ontspannen avond na een drukke dag + winactie

Zo zorg ik voor een ontspannen avond na een drukke dag + winactie

Na een drukke werkdag heb ik het liefst een ontspannen avond thuis. Op de bank. Onder een dekentje. Mét een fijne film. De afgelopen weken hadden ze stuk voor stuk een romantisch, feelgood en/of kerstig tintje want ik probeerde streamingsdienst WithLove uit.

Agenda niet volplannen

Om te zorgen dat ik überhaupt kan ontspannen, zorg ik er voor dat ik mijn agenda niet te vol plan.

Je hoofd is eerder vol dan je agenda -lsltn-

Van een drukke week word ik heel onrustig. Oók op die dan ene vrije avond. Mijn valkuil zijn trouwens niet de afspraken buiten de deur, maar thuiswerken. Als (nu nog) deels zelfstandig ondernemer kan en vaker moet ik schipperen met de tijd die ik heb naast mijn baan in loondienst. Wat helpt is een werkschema opstellen en je daar ook aan houden.

Opruimritueel

Wat mij ook enorm helpt, is mijn nieuwe ritueel. Van de kinderen naar bed brengen word ik een beetje rozig. We gaan altijd even bij de jongsten liggen en doezelen zelf ook een beetje weg. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik er nadien, als ik weer naar beneden ga, niet naar uitkijk om de vaat nog te moeten doen of speelgoed op te moeten ruimen. Ik doe het, sinds een paar maanden, dus vóórdat we naar boven gaan. De Man kookt nagenoeg altijd dus ik ruim af en maak de keuken aan kant. Ondertussen gaat hij meestal stoeien met de kinderen of porren we de kinderen om te helpen met de woonkamer opruimen.

Verstand op nul

Het is zó fijn om later in een opgeruimde kamer beneden te komen. Dan is het echt tijd voor mij! Ik nestel mezelf graag met iets lekkers op de bank en mijn telefoon in de hand om iets te streamen. Als ik alleen kijk, kies ik het liefst een feelgood serie of film. Verstand op nul en genieten maar. De afgelopen weken keek ik vooral naar films van WithLove. Aléén maar chickfliks en romantische verhaallijnen om uit te kiezen. Heerlijk!

Win jaarabonnement WithLove

Kan jij ook zo genieten van een avondje ontspannen met een heerlijke romantische film? Dat kan! Je kunt één maand gratis kennismaken waarna je besluit of je lid wilt blijven. Het lidmaatschap vind ik met €5,95 heel betaalbaar. Sluit je een jaarabonnement af dan is je maandbedrag zelfs €5,00.

Normaal gesproken mag je al twee weken gratis kijken, maar in samenwerking met WithLove mag ik je een hele actiemaand aanbieden. Onder iedereen die gebruik maakt van dit aanbod mag ik twee jaarabonnementen vergeven. Klik op deze link, vul je e-mailadres in, kies in het menu voor mamaLou blogt | Tijd voor mama bij de vraag waar je over WithLove hebt gelezen. That’s it!

Ontspanning drukke moeder

Het is als drukke moeder niet altijd makkelijk om te ontspannen. Het is soms lastig om even je gedachten uit te zetten. Wat mij helpt is rust in de agenda inbouwen en een lijstje maken om mijn gedachten te ordenen. Dan kan ik met een gerust hart en met de beentjes omhoog genieten van een fijne film.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond