Home » Ons moeder dochter momentje: winkelen voor zomerkleding

Ons moeder dochter momentje: winkelen voor zomerkleding

Kleding kopen voor de kinderen en mezelf doe ik meestal online. Met een paar klikjes heb ik het de volgende dag in huis. Retouren worden ook nog eens vaak gratis aan huis opgehaald. Ideaal vind ik. De Man koopt bijna niets online. Shoppen is een dagje uit voor hem. Kappertje, lunch en shoppen. De omgekeerde wereld hier, haha. Maar ik dwaal af… Deze week ging ik wel even het dorp in. De keus in winkels is beperkt, maar mijn tijd was dat ook. Dus ik deed het er mee. Ik ben goed geslaagd voor Mila.

Zomer in de bol

Ik moest aan het begin van de middag met Mila naar de schoolarts en we hadden daarna zomaar een paar uurtjes samen. Rijkdom. Ik besloot er een moeder dochter momentje van te maken en samen op zoek te gaan naar wat zomerkleding voor haar. Het doel was een aantal zomerse setjes voor op school. Hoe ironisch; tijdens het winkelen regende het keihard. Maar dat mocht de pret niet drukken, de fijne zonnestralen van afgelopen weekend had ik nog vers in het geheugen.

Ik ging even snel de Action in voor wat hobbyspullen. Ik vind hier altijd de leukste dingen om kaarten mee te maken en te gebruiken bij swaps en snailmail. Mijn dame had ook een eigen agenda. Een jurkje voor koningsdag. Uiteraard moest er nog van alles bij. De helft moest toch echt terug de schappen in, maar dit namen we wel mee.

Jurk | Action €2,98
Diadeem | Action €0,79
Armbandje | Action €0,79

Ik was meteen verliefd op het rokje met een grafisch printje. De achterkant is net iets langer dan de voorkant wat ik altijd een erg leuk detail vind. In dit geval is het vrij subtiel, maar het verschil mag best groter zijn van mij. Bij de kassa werd ik verrast. Op het kaartje stond €10,00, maar de kassa sloeg €7,00 aan. Love it! Het vrolijke dierenshirtje heb ik gekocht voor bij een (nep)leren broek die ze al in de kast heeft. Bij het passen vond ik hem eigenlijk ook wel vrij sterk bij het rokje. De sandalen en sneakers had ik eerder deze week online gekocht trouwens.

Rokje | Hema €7,00
Shirt | Wibra €3,49
Slippers | Van Haren €16,99

De Zeeman heeft hier helaas vaak niet de leuke dingen die ik bij anderen zie. Wel vond ik deze te leuke unicorn trui. Die moest mee! De manen als ruche vind ik een gaaf detail. En niet onbelangrijk; de trui paste perfect bij het Hema rokje. Tijdens het winkelen ben ik vooral op zoek naar dingen die goed bij elkaar passen. Dan haal ik in de ene winkel iets wat ik in een andere winkel heb gekocht er bij om te kijken of het leuk bij elkaar past. Doe jij dat ook?

Trui | Zeeman €6,99
Sneakers | Van Haren €24,99

Een grote wens van mij was een maxi rok voor Mila. Vorig zomer naar gezocht, maar niets in haar maat kunnen vinden. Toen ik er één bij de Wibra, in de juiste maat, in de rekken zag hangen, was ik meteen blij. Ik vond het wel lastig om er een passend shirtje bij te vinden. Door de al drukke print wilde ik er iets rustigs bij. Het werd een effen paars singlet. Het kan vast spannender, maar daar ben ik niet zo goed in. Ik kies dan vaak voor de veilige weg.

Maxi rok | Wibra €5,99
Singlet | Wibra €1,99

Van een zomergarderobe kun je nog lang niet spreken, maar we hebben een goed begin. Let’s go zomer!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond