Home » Onmisbare accessoires voor een bruid

Onmisbare accessoires voor een bruid

Wanneer je gaat trouwen, denk je natuurlijk als eerst aan een bruidsjurk! Hoe heerlijk is het, om als vrouw al die mooie jurken te passen en dan jouw droomjurk uit te kiezen. Maar naast de trouwjurk, zijn er nog veel meer accessoires die onmisbaar zijn tijdens jouw bruiloft. In dit artikel deel ik mijn tips met je, zodat jij niets vergeet. Lees je mee?

Bruidssieraden

Naast een mooie jurk, maak je de look toch wel echt af met mooie sieraden. Wat voor sieraden je kiest, is natuurlijk persoonlijk. Sommige bruidjes kiezen alleen voor een mooi paar oorbellen, terwijl andere het totaalpakket willen inclusief armbanden en een ketting. Ik zou je adviseren om eerst online rond te kijken naar bruidssieraden zodat je inspiratie op kunt doen. Er is zo veel keus! 

Haaraccessoires

Sommige bruiden kiezen voor een sluier in hun haar, maar wanneer je dat niet wil, is een mooi haaraccessoire ook een optie. Dit kan een klein kroontje of een diadeem zijn, maar bijvoorbeeld ook een mooie speld of bloem. Ook hiervoor kun je online (op bijvoorbeeld Pinterest) genoeg inspiratie opdoen! Vind je het zelf lastig? Vraag dan een kapster om advies. 

Make-up & nagels

Dit zijn niet directe accessoires, maar wel zeker net zo belangrijk. Verzorgde nagels en een prachtige make-uplook zou ik zelf erg belangrijk vinden. Hoe je dit doet, is natuurlijk helemaal jouw eigen keuze. Je kunt je eigen nagels netjes lakken, maar je kunt ook kiezen voor gellak of gelnagels door een stylist. Voor make-up geldt hetzelfde: wanneer je dit zelf goed kunt, kun je dit natuurlijk op de trouwdag ook zelf doen. Vind je het lastig om een mooie make-up look te maken? Besteedt dit dan uit aan een visagist. Het is aan te raden om enkele weken voor je bruiloft al een proef make-uplook te maken of laten maken, zo kom je de dag zelf niet voor verrassingen te staan.

Ben jij al getrouwd? En voor wat voor accessoires had jij gekozen?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond