Home » Shoppen voor mijn veranda bij online woonwinkel Sweet living shop

Shoppen voor mijn veranda bij online woonwinkel Sweet living shop

Nu wij ons binnenleven een klein beetje meer naar buiten gaan verplaatsen door een veranda in de tuin te plaatsen wilde ik graag nog een leuke relax zit aanschaffen voor daar. Op Sweet Living Shop, een online woonwinkel, vond ik een mooie rotan stoel en leuke bijpassende accessoires. Mijn bestelling kwam vorige week binnen en alles heeft inmiddels een mooi plekje gekregen.

Sweet Living Shop

Sweet Living Shop is een site vol met de leukste spulletjes voor in je huis. Op deze website kun je alle kanten op omdat ze in verschillende stijlen spullen voor in je hele huis verkopen. Zo kun je denken aan een echte eyecatcher van een klok of spiegel, een toffe stoel, een kleedje voor over je heen of voor op de grond. Maar naast klokken hebben ze nog veel meer voor aan de muur. En ook elk kastje, tafeltje en vensterbankje in je huis kun je hier voorzien van toffe accessoires. Er is van alles! Dienbladen, windlichten, kandelaars, manden, posters en ook wat meubeltjes. De stijl over het algemeen zou ik vooral landelijk noemen, zo verkopen ze veel van riet/rotan en hout. Zelf vind ik dit leuk om te combineren met onze toch wat industriële en strakke inrichting.

Veranda aankleden

Tussen de meubels vond ik een loungestoel en omdat ik zelf erg van matchen hou kon ik de bijpassende reuze windlicht niet laten staan. Om het af te maken koos ik voor een schapenvacht voor in de stoel. Zowel de stoel als de kandelaar zijn van rotan. Ik vond het spannend om dit te bestellen omdat je de kleur niet in het echt ziet. Toch wordt er op de site naast duidelijke foto’s ook een goede omschrijving van de kleur gegeven. Dit ook omdat de (hang)stoelen van rotan in verschillende tinten verkrijgbaar zijn. De kleur komt bij binnenkomst precies overeen met waar ik vanuit ging en ook past de kandelaar inderdaad perfect bij de stoel. Ook het schapenvachtje vond ik wat spannend om te bestellen. De ene is de andere niet en voor deze prijs heb ik wel eens mooie, maar ook zeker minder mooie voorbij zien komen. Ik was dan ook blij verrast toen ik deze uitpakte. Hij is prachtig van kleur, heerlijk zacht en super mooi!

De spullen in gebruik

Ik kreeg alles in een grote stevige doos verpakt. De stoel was ingepakt in kartonnen wikkels waardoor hij niet kon beschadigen. Het uitpakken was even een klusje, maar ik word altijd blij van webshops die er goed over nadenken dat hun product goed aankomt bij de klant!

Naast dat het oog wat wil moet het natuurlijk ook fijn in gebruik zijn. Het zitcomfort van de stoel verrast me. Ergens was ik een beetje bang dat al die stangen helemaal niet zo lekker zouden zitten. Maar het model van de stoel maakt dat je in een heerlijke houding zit en de rotan is niet storend voelbaar. De ronding aan de bovenzijde van de rugleuning geeft extra comfort omdat je nek hier precies fijn invalt. Ook de stevigheid van de producten is goed. Met een peuter en een kleuter in huis is dat niet onbelangrijk. Het schapenvachtje heeft de eerste natte billetjes overleefd en het windlicht blikt of bloost niet als hij om gefietst wordt.

Online woonwinkel

Werd je enthousiast van mijn producten? Ik bestelde de Rotan Loungestoel (van €139,95 nu voor €119,95), Rotan Lantaarn Cilinder (€49,95) en Schapenvacht Linnen (van €39,95 nu voor 29,95). Zowel het aanbod, de service als de producten die ik getest heb vind ik enorm positief. En aangezien ik erg van accessoires houdt en de veranda, als hij straks echt staat, vast nog verder aangekleed moet worden kan Sweet Living Shop op mij rekenen als terugkerende klant!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond