Home » Online gamen op je Nintendo

Online gamen op je Nintendo

Mijn zoontje is dol op gamen. Maar nu wil hij online gamen. Is zo'n gamecard met abonnement iets voor zijn verjaardag?

Mijn zoontje is dol op gamen. Vooral onze switch is het helemaal. In de shop hebben we al verschillende aankopen gedaan en niet alleen voor onze zoon. Maar nu wil hij online gamen. Is zo’n gamecard met abonnement iets voor zijn verjaardag?

Gamecard voor zijn verjaardag

Tijdens de pandemie hebben we onze Nintendo Switch gekocht. Zo hadden we iets te doen in de tijd dat er niks mogelijk was. Onze zoon bleek een goede gamer en vindt de spellen helemaal te gek. Toen hij ontdekte dat je ook via de Switch aankopen kon doen was zijn verjaardagscadeau al snel verzonnen. Hij wilde graag Nintendo eShop tegoed zodat hij zelf kon bepalen wat hij ging kopen. Dus zo gezegd en zo gedaan.

Zijn allereerste aankoop

En dus kreeg hij voor zijn verjaardag verschillende kaarten die hij bij elkaar kon leggen. Het allereerste dat hij kocht was spel Mario Kart. Hij had dat op tv gezien en wilde dat ook heel graag doen. Ik moet zeggen dat dit zijn beste aankoop is, want hij kan dit ontzettend goed en vermaakt zich prima. Tijdens de zomervakantie, onderweg naar een uitje of lekker thuis, hij speelt het overal. Dus als je hem vraagt wat het leukste cadeau was dan zegt hij vast ‘die kaarten waarmee ik spellen kon kopen’.

Een leuke cadeaubon

Je ziet het trouwens steeds vaker, kinderen die eShop tegoed vragen voor hun Nintendo. Het is namelijk ook super safe. Je hoeft geen gebruik te maken van je creditkaart. Dus ideaal voor kinderen om te gebruiken. De meeste verkochte kaart is denk ik wel de Nintendo kaart 15. Daar staat 15 euro op en dat is meestal het bedrag dat mensen aan een verjaardagscadeau uitgeven. Een leuk verjaardagscadeau voor een gamende jarige!

Online gamen met een gamecard abonnement

En nu wil hij dus ook online gamen. Meedoen aan wedstrijden, want dat is nog gaver! Dus zitten we erover na te denken om een gamecard aan te schaffen waarmee hij online kan spelen. Maar is dat net zo makkelijk en veilig als zo’n los kaartje? En stopt het na die drie maanden? In ieder geval is het niet heel erg duur. En als je alleen een code moet invoeren dan moet het ook wel veilig zijn? Ik denk dat we zo’n kaartje gaan kopen en dat hij hem komende verjaardag gaat krijgen, en dan kan ik het mooi eens in de gaten houden. Dan weet ik wel wie de beste moeder van de wereld is. Jij ook?


Lees ook: Review van een leuke game: DC League••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond