Home » Ongebruikte cadeaubonnen? Wissel ze in voor geld!

Ongebruikte cadeaubonnen? Wissel ze in voor geld!

Heb jij een of meerdere cadeaubonnen liggen waarvan je denkt: wat moet ik ermee? Wissel ze in voor cash of een ander tegoed!

De feestdagen zijn weer achter de rug. Grote kans dat veel mensen het gezellig gevierd hebben met familie of vrienden. Veel gezinnen en families vieren kerst ook met cadeautjes. Het staat ook altijd zo gezellig, die cadeaus onder de kerstboom, vind je niet? Maar laten we eerlijk zijn; ieder jaar weer originele cadeaus verzinnen is ook wel écht een uitdaging.

Cadeaubon als cadeau

Zelf ben ik er ook al met enige regelmaat tegenaan gelopen: je spreekt af met de familie om leuke cadeautjes voor elkaar te kopen, bijvoorbeeld voor kerst, maar na weken peinzen heb je nog steeds geen enkel idee wat je nu toch weer als cadeau kunt geven aan je broer, je vader, je oom of wie dan ook. De traditionele cadeaubon is dan altijd een prettige uitvlucht. Dan kun je er tenminste zelf iets leuks voor kopen dat je écht graag wil, luidt het vaak. Maar is dat wel zo?

Want heel eerlijk: ik heb een laatje waar ik mijn cadeaubonnen in bewaar en door de jaren heen is dat aantal al behoorlijk gegroeid. Gelukkig zijn de meeste cadeaubonnen tegenwoordig langer dan een jaar geldig, want anders had ik er sowieso een heel aantal gehad die ik had kunnen weggooien. Overigens zit dat probleem er wel alsnog aan te komen, want er liggen nu eenmaal een aantal cadeaubonnen in die lade waarvan ik weet dat ik ze nooit uit ga geven. Simpelweg omdat ik de winkel of de gelegenheid waar ik ze aan uit kan geven niet leuk vind. Of….is er tóch een oplossing?

Ongebruikte cadeaubonnen? Lever ze in!

Jazeker, lever ze in…voor geld! Heb jij een of meerdere cadeaubonnen liggen waarvan je denkt: wat moet ik ermee? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je kunt namelijk je cadeaubonnen inwisselen voor geld! Maak kennis met Wissel.nl, de website die jou een bod doet voor jouw ongebruikte en ongewenste cadeaubon. Zo heb ik bijvoorbeeld nog een booking.com cadeaubon liggen die ik nooit ga gebruiken. Nu kon ik dus die booking.com cadeaubon inwisselen voor geld, hoe ideaal is dat! Maar misschien heb jij wel een hele andere cadeaubon waar je graag vanaf wilt en geld voor in de plaats wil. Denk aan een cadeaubon voor een saunadag, een cadeaubon voor een parfumshop waar je nooit komt of misschien wil je wel je Intratuin cadeaubon inwisselen voor geld. Alles is mogelijk en het werkt heel simpel: je geeft aan om welke cadeaubon het gaat en hoeveel tegoed erop staat en Wissel.nl geeft jouw direct een vrijblijvend bod. Aan jou of je ermee akkoord wil gaan of niet.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond