Home » Ondergoed tips: 5x ondergoed frustraties opgelost

Ondergoed tips: 5x ondergoed frustraties opgelost

Ondergoed moet lekker zitten en daarom is het essentieel dat je goed ondergoed shopt. In dit artikel lees je 5 ondergoed frustraties die we voor jou oplossen!

Ondergoed moet lekker zitten en daarom is het essentieel dat je goed ondergoed shopt. In dit artikel lees je 5 ondergoed frustraties die we voor jou oplossen!

1. Onzichtbaar ondergoed

Je wil natuurlijk alles behalve zichtbare onderbroek lijnen als je een strakke skinny jeans draagt, een pantalon of een jurkje of rokje. Zowel voor mannen als vrouwen is dat echt een no go, dus onzichtbaar ondergoed is onmisbaar. Naadloos ondergoed is jouw redding, want dit ondergoed zie je niet door kleding heen. Het ondergoed tekent niet af en daardoor zie je dus ook geen lijnen lopen door de kleding heen.

2. Ondergoed dat niet doorschijnt

In linnen broeken of dunne jurkjes heb je al gauw het probleem dat je ondergoed door kan schijnen. Zo is die witte broek ineens een stuk minder hip, met een doorschijnende blauwe boxershort eronder. Onder een lichte broek kun je witte onderbroeken of huidskleur onderbroeken dragen. Let op: draag geen witte onderbroek onder een witte broek, want dát zorgt juist vaak weer voor doorschijnen, omdat dit afsteekt van je huidskleur. Misschien geloof je het niet, maar ook rood doet het goed wanneer je een blanke huid hebt. Bij een donkere huidskleur kun je beter voor een zwarte onderbroek gaan.

3. Niet te strak

Je kunt het misschien wel sexy eruit vinden zien, maar te strak is nooit goed, zowel bij mannen als bij vrouwen niet. Kies de maten die goed bij jouw lichaam passen en daarnaast ondergoed dat lekker aansluit. Tommy Hilfiger ondergoed dames bijvoorbeeld vinden wij een aanrader omdat ze lekker zitten en niet aftekenen als je de juiste maat kiest.

Als man hoef je heus niet over te stappen op een losse, te grote boxershort, maar als een S redelijk strak zit, dan is het wellicht een goed idee om eens een M te proberen.

4. Stofkeuze

Let met het kiezen van je ondergoed op de soort stof. Het beste is om voor 100% katoen te gaan. Katoen ademt goed en zweet niet zo snel als een synthetische stof. Andere goede alternatieven zijn bamboe of stretchkatoen. Denk bijvoorbeeld aan Bjorn Borg boxers; deze zijn van katoen gemaakt en zitten heerlijk.
Zeker tijdens de zomer wil je niet dat een onderbroek geen warmte door kan laten en daar onder alles net wat te warm wordt.

5. Ondergoed dat omhoog kruipt

Eén van de grootste ondergoedirritanties: ondergoed dat omhoog kruipt. Vaak is dat het geval als je te groot ondergoed gekocht hebt of wanneer de onderbroek al oud is en uitgelubberd. Zorg dus dat je de juiste maat koopt én vervang op tijd je oude ondergoed.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond