Goede ideeën; ik hou er van! En een Sinterklaas winweekend is zo’n top idee. Gisteren zijn we enthousiast van start gegaan met hele leuke acties. Misschien heb je gemerkt dat de hop wat moeizaam op gang kwam, het is een beetje trial and error wat dat betreft. In de loop van de dag liep hij gelukkig weer en vandaag gaan we daar lekker mee door. Want ik heb weer wat gaafs! Heb je net als ik ook een poppenmoedertje of misschien -vadertje dan ga je blij worden!

Kiekies Handmade

Het leuke van het bloggen is dat ik leuke producten en merken leer kennen. Soms gaat dat contact iets verder en leer je het gezicht achter een toffe webshop nog iets beter kennen. Kiekie’s Handmade wordt vol enthousiasme gedreven door Kiki. Ze maakt leuke kleertjes, handige babyproducten en accessoires voor op de kinderkamer. Van heerlijke dekentjes, schattige poppenluiertjes, wagenspanners tot aan toffe monochrome vlaggenlijntjes. Van wat ik op Facebook voorbij zie komen. zijn ook haar babynestjes erg gewild. Alles maakt ze met de hand.

Poppenset voor Sinterklaas

In het kader van

When you buy from a small business an actual person does a little happy dance

kocht ik voor Sinterklaas haar poppensetje voor Mila. Speciaal voor Sinterklaas heeft ze het assortiment luiertjes uitgebreid en er een setje aan toegevoegd; het bestaat uit een omslagdekentje en een poppenluier. Ze zijn er in twee verschillende maten en drie verschillende stofjes, van schattig roze tot grijs met piraatjes, maar ik heb gekozen voor de “blauw in het park” uitvoering. Vrolijke vogeltjes, bloemetjes en boompjes. Aan de binnenkant van zowel de doek als het luiertje zit wafelstof. Dat ziet er zo ontzettend leuk uit vind ik. Het biesje met witte bolletjes maakt het wat mij betreft helemaal af. Op mijn vraag of ze misschien bij mijn bestelling ook een setje voor het sinterwinweekend wilde doen zei ze….

Sinterwinweekend

Ja! Tof he?! Dus alle poppenmoeders verzamelen! En poppenvaders ook. Je maakt kans op een blauwe poppenset bestaande uit de omslagdoek en poppenluier.

Hiervoor mag je het volgende doen:

☆Volg Kiekies Handmade op Facebook
☆ Reageer hieronder of op mijn Facebook pagina dat je meedoet

Nog meedoen voor een leuke prijs? Hop dan even door naar Cassandra, ze laat een Princess Leia pop zien. Aangezien haar dochter hiernaar vernoemd is, kun je je voorstellen dat dit heel speciaal voor haar is. Daar maak je kans op een Star Wars Forces of Destiny pop naar keuze.

》Ook van winactie nummer 2 is een winnaar bekend! Gefeliciteerd Ingrid. 《《

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. Kiekie’s Handmade stelt het te winnen product ter beschikking. 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: