Home » Alle poppenmoeders verzamelen! En poppenvadertjes ook | #sinterwinweekend

Alle poppenmoeders verzamelen! En poppenvadertjes ook | #sinterwinweekend

Goede ideeën; ik hou er van! En een Sinterklaas winweekend is zo’n top idee. Gisteren zijn we enthousiast van start gegaan met hele leuke acties. Misschien heb je gemerkt dat de hop wat moeizaam op gang kwam, het is een beetje trial and error wat dat betreft. In de loop van de dag liep hij gelukkig weer en vandaag gaan we daar lekker mee door. Want ik heb weer wat gaafs! Heb je net als ik ook een poppenmoedertje of misschien -vadertje dan ga je blij worden!

Kiekies Handmade

Het leuke van het bloggen is dat ik leuke producten en merken leer kennen. Soms gaat dat contact iets verder en leer je het gezicht achter een toffe webshop nog iets beter kennen. Kiekie’s Handmade wordt vol enthousiasme gedreven door Kiki. Ze maakt leuke kleertjes, handige babyproducten en accessoires voor op de kinderkamer. Van heerlijke dekentjes, schattige poppenluiertjes, wagenspanners tot aan toffe monochrome vlaggenlijntjes. Van wat ik op Facebook voorbij zie komen. zijn ook haar babynestjes erg gewild. Alles maakt ze met de hand.

Poppenset voor Sinterklaas

In het kader van

When you buy from a small business an actual person does a little happy dance

kocht ik voor Sinterklaas haar poppensetje voor Mila. Speciaal voor Sinterklaas heeft ze het assortiment luiertjes uitgebreid en er een setje aan toegevoegd; het bestaat uit een omslagdekentje en een poppenluier. Ze zijn er in twee verschillende maten en drie verschillende stofjes, van schattig roze tot grijs met piraatjes, maar ik heb gekozen voor de “blauw in het park” uitvoering. Vrolijke vogeltjes, bloemetjes en boompjes. Aan de binnenkant van zowel de doek als het luiertje zit wafelstof. Dat ziet er zo ontzettend leuk uit vind ik. Het biesje met witte bolletjes maakt het wat mij betreft helemaal af. Op mijn vraag of ze misschien bij mijn bestelling ook een setje voor het sinterwinweekend wilde doen zei ze….

Sinterwinweekend

Ja! Tof he?! Dus alle poppenmoeders verzamelen! En poppenvaders ook. Je maakt kans op een blauwe poppenset bestaande uit de omslagdoek en poppenluier.

Hiervoor mag je het volgende doen:

☆Volg Kiekies Handmade op Facebook
☆ Reageer hieronder of op mijn Facebook pagina dat je meedoet

Nog meedoen voor een leuke prijs? Hop dan even door naar Cassandra, ze laat een Princess Leia pop zien. Aangezien haar dochter hiernaar vernoemd is, kun je je voorstellen dat dit heel speciaal voor haar is. Daar maak je kans op een Star Wars Forces of Destiny pop naar keuze.

》Ook van winactie nummer 2 is een winnaar bekend! Gefeliciteerd Ingrid. 《《

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. Kiekie’s Handmade stelt het te winnen product ter beschikking. ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • In de afgelopen 9 jaar hebben zich een heleboel poppen verzameld in mijn huis. Allemaal voorzien van denkbeeldige luier. Demi zou het geweldig vinden om een echte luier te hebben en de omslagdoek maakt het natuurlijk helemaal compleet.

 • Doe graag mee voor mijn poppenmoeder dochter. En als haar pop net als zij ook een omslagdoek heeft weet ik zeker dat ze dit geweldig gaat vinden.

 • Door de bloghop voor het eerst op je blog, ga straks nog even verder kijken op jeblog. Maar deze winactie is super gaaf voor rhodé en Sarah allebei helemaal fan van poppen en een omslagdoek hebben wij nog niet, en die luier! Ik ben er verliefd op super leuk. Ik doe dus heelgraag mee te je actie

 • Onze Hélena wordt drie en we hebben gisteren een luier voor haar pop geknutseld van … keukenrol, dat kan beter!

 • Ook hier een lief klein poppenmoedertje dat dit heel leuk zal vinden, ik zelf stiekem ook 😉
  We loten weer graag mee!

 • Dit zou zo leuk zijn voor mijn dochter, poppenmoedertje Anne. In mei wordt zij grote zus en ze sleept nu steeds alle babyspullen naar haar kamer maar het zou super zijn als ze haar eigen babyspullen heeft. 🙂

 • Erg leuk voor mijn dochtertje. Sinds ze sinds kort een lief klein nichtje heeft, speelt ze veel vaker met de poppen. Dat spreekt nu natuurlijk nog meer tot haar verbeelding. Dit leuke luier/omslagdoek-poppensetjes zal zeker in de smaak vallen.

 • Ik doe heel graag mee! In haar schoen krijgt ze al een keer een poppenluiertje van Kiki maar dit zou helemaal super zijn! Mijn meisje is zo’n poppenmoedertje!

 • Maar dit is een leuk idee! Hier speelt de jongste (en stiekem de oudste ook nog), graag met poppen. Echte poppenmama’s. Ik maak graag kans voor ze. Wat mooi gemaakt.

 • Super leuk ik zou deze graag winnen! Mijn zoontje speelt met zo graag met de poppen als mijn dochter. Leuk voor beide dus

 • Whaaaa super leuk. Echt wat voor. M’n lieve Lotus. Met haar 3,5 jaar een echte poppen mama in hart en nieren.. En laat blauw nou haar lievelingskleur zijn.. We gaan duimen.

 • Heel erg gaaf! Mijn dochtertje klaagde vandaag nog dat ze geen luiers voor haar pop heeft. Dus ja, als deze winactie dan voorbij komt dan doe ik graag mee.

 • hier geen poppenvader maar toch echt een poppenmoeder! Mijn dochtertje vind het erg leuk om voor de poppen te zorgen. Zo’n leuke doek en luier zouden hier erg goed bij passen!

 • Hier lopen er drie poppenmama’s en een poppenpapa rond die dit erg leuk zullen vinden!
  (Aan poppenliefde dus geen gebrek!)

 • Wat een mooi poppensetje.
  Mijn kleindochter van 5 jaar zou dat geweldig vinden.
  Zij is een echt poppenmoedertje.
  Voor haar loot ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

 • Wow zeg, wat een leuke spullen maakt Kiki! Ik waag graag een kansje voor onze poppenmoedertje Hannah, dit zou ze geweldig vinden!

 • Zou dit heel graag willen winnen voor mijn dochter. Ze heeft 7 weken geleden een broertje gekregen en doet alles na met haar “baby”. Alleen ontbreekt nog een goede luier en omslagdoek.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond