Home » Numerologie: dit is het en dit kun je eruit halen

Numerologie: dit is het en dit kun je eruit halen

Numerologie is een praktijk van waarzeggerij die getallen gebruikt om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen en het heden te analyseren.

Numerologie is een praktijk van waarzeggerij die getallen gebruikt om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, het heden te analyseren of het verleden te onderzoeken.

Numerologen geloven in de theorie dat alles in het leven een onderliggende verborgen betekenis heeft die alleen kan worden onthuld door het analyseren van verschillende factoren zoals letters, woorden en getallen. Zodra deze factoren zijn geanalyseerd, kunnen zij worden gebruikt om iemands lotsnummer te ontcijferen, dat iemands bestemming en doel in het leven is.

Wat is numerologie?

Numerologie is de studie van de getallen die een rol spelen in het leven van de mens. Het is een hulpmiddel voor zelfkennis en zelfontplooiing, maar ook een hulpmiddel om de wereld om ons heen te begrijpen, en zelfs het universum als één geheel. Een numeroloog kan je vertellen wat je persoonlijkheidskenmerken zijn, wat voor soort persoon je bent en hoe de dingen voor je zullen gaan in het leven met alleen je naam of geboortedatum.

Numerologie kan door iedereen worden gebruikt omdat iedereen bij de geboorte een getal aan zich heeft verbonden. Je hebt geen speciale kennis of ervaring nodig om het te gebruiken; het enige wat nodig is, is een open geest!

Als je hulp wilt met numerologie, kan je ook mediums inschakelen die van alles over numerologie weten. Er zijn ook een tal van websites waar mensen hun diensten gratis of tegen betaalbare prijzen aanbieden, dus waarom zou je het niet eens proberen?

Wie kent jouw toekomst?

Numerologie is een systeem dat een getal toekent aan een woord, naam of uitdrukking. Numerologie helpt je jezelf en anderen te begrijpen aan de hand van de getallen in je leven.

Numerologie kan je ook helpen je leven te begrijpen door naar de getallen in je leven te kijken. Je kunt erachter komen wat ze betekenen en hoe ze je beïnvloeden. Je kunt ook dingen over andere mensen ontdekken die belangrijk voor je zijn om te weten, zoals hun sterke en zwakke punten of hoe ze in bepaalde situaties zullen reageren.

Bijvoorbeeld: als iemands geluksgetal 5 is, dan zullen alle projecten waarbij hij met 5’en moet werken waarschijnlijk succesvol voor hem zijn; maar als zijn ongeluksgetal 5 was, dan zouden diezelfde projecten misschien niet zo goed aflopen.

De levenscycli

Het nummer van de levenscyclus, dat ook wel jouw geboortegetal wordt genoemd, vertegenwoordigt de genetische code van een individu en bepaalt de lengte van zijn leven. Het kan worden berekend door alle ééncijferige getallen in jouw volledige geboortedatum (inclusief jaren) bij elkaar op te tellen. Bijvoorbeeld, als jouw volledige geboortedatum als volgt luidt: 1 juni 1995; dan zou je 1+6+1+9+5= 21/2 optellen. Het resulterende getal is dus 2/1 = 2. Het lichaamsdeel dat correspondeert met dit getal is ons hart; dus als we nadenken over wat dit betekent voor elk individueel persoon, kan het helpen verklaren waarom het belangrijk is om er aandacht aan te besteden als we proberen hoe we ons lichamelijk en geestelijk voelen in de omgang met anderen (zelfs vreemden). Als we ons zo vaak ziek of moe voelen dat het ons dagelijks leven negatief beïnvloedt, hoeven we misschien alleen maar beter voor onszelf te zorgen?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond