Zoeken
Zoeken
Voornemens, doelen en challenges; En nu ga ik echt…
Home » Voornemens, doelen en challenges; En nu ga ik echt…

Voornemens, doelen en challenges; En nu ga ik echt…

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Goede voornemens, doelen en challenges. We zijn constant op zoek naar ons betere ik, haalbaar of niet. Ik ben hierin niet anders. Nu ga ik echt
 

Meer buitenshuis met de kinderen doen, meer mijn telefoon aan de kant leggen en oja op tijd ergens zijn.

 

En nu ga ik echt…

 
Zomaar 3 van mijn doelen die maar nooit gehaald lijken te worden. Die ene blauwe maandag tel ik natuurlijk niet mee. Om het allemaal net iets ingewikkelder te maken heb ik 3 nieuwe doelen. Zaken die ik graag wil en dingen die ook gewoon gedaan moeten worden. Deze keer geen algemene doelen, maar concreet, tijdsgebonden en bovenal realistisch! Ik ben gewoon een keer SMART bezig. Nu ga ik echt:
 

Mamadrinktwijn lezen

 
Moeder van 3 kinderen, restauranteigenaar en vinoloog. Dat is Lonneke, maar niet alles! Nee, ze heeft ook nog een grandioos gevoel voor humor. Van dat sarcastische, zichzelf niet serieus nemende humor. Overgoten met een glaasje wijn. Nou vooruit een fles dan. Ik volg haar dan ook erg graag op Instagram. De humor (en wijn) spat van haar quotes af. En achter bijna elke quote zit dus een bijpassende blog. Of eigenlijk is het andersom denk ik. Bij elke blog verzint ze een quote.

Haar blogs gaan niet alleen over het moederschap, maar worden afgewisseld met reviews van allerhande wijnen. Ja, ook die goedkopere wijn uit de supermarkt. Down to earth dus deze dame. Een dikke vette fan kun je mij dan ook zeker noemen. En toch mis ik het merendeel van haar blogs. Foei!
 

 
En nu ga ik echt meer blogs van mamadrinktwijn lezen
Naar de supermarkt met kinderen
 
Voornemen: En nu ga ik echt meer lezen van mamadrinktwijn! Actie: Ik volg haar nu eindelijk op alle social media kanalen. Knappe dame als ik nu nog een blog mis.
 

Een naam kiezen voor ons derde kindje

 
Bij beide voorgaande zwangerschappen stonden de namen al vrij snel vast. Waarschijnlijk komt het omdat ze beide vernoemd zijn. Mila met al haar 3 namen naar beide oma’s (beide oma’s hebben 1 naam gemeen) en Bas naar 1 opa en naar alle ooms (3 ooms, maar 2 ooms hebben 1 naam gemeen). De te vernoemen mensen zijn op en nu komt het op onze eigen creativiteit aan.

Maar helaas laat die ons een beetje in de steek. En na 25 weken zwanger zijn, begint de tijd toch wat te dringen. Tijdens mijn verlof staan heel wat dingen op mijn to do lijst. Nog een naam (of eigenlijk 3!) kiezen hoort wat mij betreft daar echt niet bij. De noten op onze zang zijn: een korte Nederlandse jongensnaam wat heel goed past bij Bas en Mila.

Voornemen: En nu ga ik echt een naam kiezen! Actie: De back up plan is in werking getreden en ik ga een namenboekje bestellen. 
 

Meer zijn dan alleen mamalou

 
Je herkent het misschien wel. Je hebt 1 of meer kinderen. Wat je je van te voren zo voor hebt genomen lijkt eeuwen geleden. Het is dan toch echt gebeurd. Je bent moeder. Niet zomaar moeder, nee gewoon vooral moeder. Inclusief bijpassend kortpittig kapsel.

Hallo?! Waar is Mary-Lou gebleven? Aan liefde geen gebrek in ons gezin, maar het verliefde stelletje is vaak ver te zoeken.
 

 
Voornemen: En nu ga ik echt minder een moeke en meer de vriendin van zijn. Actie: Er zit wat in de pijpleiding. Wordt vervolgd!

Update: Dat wat in de pijpleiding zat was een origineel middagje samen zijn in de Escaperoom van de liefde
 

En… actie!

 
Ik heb er zin in! Wie zegt dat het 1 januari moet zijn voor voornemens? Niks wachten tot maandag voor een nieuw doel. As we speak ben ik een namenboekje aan het bestellen. Ik hou je op de hoogte.  Een stok achter de deur is nooit weg!
 
 
 

Een korte Nederlandse jongensnaam dus. Roept u maar!

 
 
 Update: Inmiddels is er een lieve jongen geboren met een korte Nederlandse naam.
 
 
Omslagfoto: babynamen woordwolk van Shutterstock
 ••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Menu

%d bloggers liken dit: