Home » Not so much of a date day

Not so much of a date day

In een relatie moet je investeren. Het rendement is er dan ook naar; ik heb een pracht van een gezin. En daar zit dan ook meteen het pijnpunt. Ik, wij, zijn meer dan “alleen” ouders. Voornamelijk ik vergeet dat weleens. Daarom zorg ik er voor dat we eens in de zoveel tijd met z’n tweeën op stap gaan. Een Barcelona of Venetië zal het niet snel meer worden, maar Groningen was vorig jaar ook fijn. Het staat zelfs alweer op de planning voor dit jaar.

Lees ook: Barcelona in dertig foto’s!

Driewerf hoera voor filters. Ja, ook deze!

Maar zomaar ineens konden we afgelopen vrijdag, door een aanbod van schoonmoeders, er even tussenuit. Een paar uurtjes midden op de dag nodigt niet meteen uit tot het buiten zetten van de bloemetjes. Tsja, wat doe je dan? In plaats van een romantisch tête à tête in een hotelletje gingen wij naar een woonboulevard. Om keukens te kijken. Ook heel sexy.

Lees ook: Altijd blijven spelen voor meer romantiek

De keukenprops waren soms nog leuker dan de keukens zelf

En het blijkt maar weer dat het echt niet uitmaakt wat je doet, als je gezelschap maar goed is. En het eten lekker. Dat was het! Beide. Tussen het ons verbazen over de verschillende verkooptechnieken van de verkopers door, hebben we heerlijk geluncht. Het was fijn dat mijn grootste taak voornamelijk was om eten in mijn eigen mond te stoppen. We konden kletsen zonder onderbrekingen. En waar praat je dan over? Uhm juist ja, de kinders. Dat ze in 2018 nog meer van onze aandacht verdienen. Echte aandacht.

Lees ook: Lieve Valentijn,

Als je dan goede voornemens maakt, kun je ze net zo goed opschrijven toch?!

Ook de tijd voor we kinderen hadden werd beproken. Niet met heimwee, maar wel als voorbeeld. Een bron om uit te putten als het leven van alledag ons weer richting conversaties duwen waarvan de kern of boodschappen zijn die gehaald moeten worden of afspraken die niet vergeten mogen worden.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: