Home » Een Noppies cadeauset als kraamcadeau

Een Noppies cadeauset als kraamcadeau

Noppies cadeauset als kraamcadeau

Een leuk kraamcadeau kiezen is soms een lastige taak. Geef je iets voor nu of juist voor later? Worden het leuke kleertjes, een leuk voorleesboekje of toch iets heel anders? Ik kan me voorstellen dat het lastig is om kleertjes te kiezen in de smaak van de ouders. Zelf vind ik het nooit erg om iets te ontvangen wat ik zelf nooit zou hebben gekocht. Juist omdat ik het nooit zou hebben gekocht. Hierdoor hebben mijn kinderen items in de kast die ze, ondanks dat het in eerste instantie niet mijn smaak was, heel leuk staan. Wat mij betreft blijven kleertjes dus fijn om te ontvangen. Door een Noppies cadeauset als kraamcadeau te kiezen, wordt het je nog makkelijker gemaakt om kleertjes cadeau te geven.
 
Noppies cadeauset
 

Babykleertjes van Noppies

 
Eén van de eerste pakjes van Bas was een leuk setje van Noppies in het wit en zachtblauw met het kenmerkende klavertje vier. Niet alleen de kleuren waren zacht, ook de stof. Ideaal voor een pasgeboren baby. Ik vond het zo jammer toen Bas uit het pakje groeide. Ook voor ons derde kindje zal de keus vallen op minstens één newborn pakje van Noppies.
 
Lees ook: Tip: budgetvriendelijke cadeauset van Zeeman
 

Noppies cadeausets

 
Ik werd dan ook erg blij toen ik de laatste nieuwsbrief van Noppies bekeek. De Baby Basic collectie is uitgebreid met fijne items. Nog leuker; het wordt nu nog aantrekkelijker om de kleertjes als kraamcadeau te schenken. In een stijlvolle cadeau verpakking in de vorm van een melkpak zijn mooie kleertjes combinaties uit deze nieuwe collectie al voor je samengesteld. De kleertjes zijn niet uitgesproken in kleur en dessin waardoor ze bij bijna iedereen in de smaak zullen vallen. Het enige wat je nog hoeft te doen is je budget kiezen (er zijn 3 varianten) en of je een meisjes, jongens of gender neutrale versie wilt geven aan de nieuwbakken ouders. Hoewel niet uitgesproken vind ik de setjes een lust voor het oog. Zacht, lief en mooi is wat mij meteen te binnen schiet als ik de combinaties bekijk.
 
Noppies cadeauset als kraamcadeau
 
Noppies cadeauset als kraamcadeau
 
Noppies cadeauset als kraamcadeau
 
Wil je zelf iets samenstellen? Ook dat is geen probleem. Voor €1,50 koop je de cadeau doos en de items die je wilt geven los en vul je de doos zelf. Opvallend is te noemen dat in sommige gevallen het iets goedkoper is om de items uit de cadeausets en de doos los te kopen. Voor mij persoonlijk is het verschil verwaarloosbaar. Het gemak en hoe mooi het ingepakt wordt, is mij ook wat waard.
 
 
 

Vind jij een Noppies cadeauset als kraamcadeau ook een leuk idee?

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond