Home » NoNo flamingo maxi dress. Doe mee en Free a Girl!

NoNo flamingo maxi dress. Doe mee en Free a Girl!

NoNo flamingo jumpsuit

Als meisjes mama is het je vast niet ontgaan. De maxi dress is populair. Eerst vooral voor vrouwen, maar ook voor kinderen heb je te schattige exemplaren. Mila is echt een jurkjes en rokjes meisje, maar tot nu vond ik haar te klein voor een maxi dress. Nu ze echter richting maat 104 gaat, ga ik zeker op zoek naar een leuk exemplaar voor deze zomer.

NoNo flamingo maxi dress

Ken jij het merk NoNo al? De kleding is zeker kleurrijk te noemen en ook een beetje eigenzinnig vind ik. Op het oog niet helemaal voor de hand liggende combinaties die toch perfect bij elkaar passen. Ik hou d’r van! En meer meisjesmoeders. Vorig jaar bracht NoNo een flamingo maxi dress op de markt die binnen geen tijd uitverkocht was! Wat er zo bijzonder aan was? Misschien de opvallend felgekleurde details. De nautische strepen in het bovenlijf. Of misschien gewoon de flamingo’s die het jurkje sierden. In elk geval is er tot de dag van vandaag veel vraag naar.

Niet alleen heeft NoNo aan de vraag voor nieuwe maxi dresses voldaan door een speciale jurk te produceren, er is nu ook een jumpsuit verkrijgbaar. In dezelfde stijl! Als ik de foto’s zie word ik er eigenlijk wel een beetje hebberig van. Mila heeft af en toe een jumpsuit aan en ik vind dat het haar geweldig staat.  Een beetje stoer, maar tegelijkertijd zo lief.

 

Veiling

De spanning stijgt inmiddels op de facebookpagina van NoNo. Middels een teaser is er een actie met deze jurkjes aangekondigd. Is het een release? Is het een winactie? Of misschien wel beide? Iedereen raad er lustig op los. Ik zal je niet in spanning houden. Middels een speciale veiling kun je deze gewilde jurkjes bemachtigen. Hoe de veiling in z’n werk gaat?

Op vrijdag 10 juni om 19.00 ’s avonds zal de eerste Maxi dress in de veiling gaan. Deze veiling duurt 24 uur en daarna zal het volgende item in de veiling gaan. Jumpsuits en dresses worden door elkaar geveild en ook de maten gaan door elkaar heen. Soms worden ook meerdere items op een dag geveild. Deelnemers moeten de actie delen en bieden voor min. €1,- per bod. Diegene met het hoogste bod ontvangt de jumpsuit of Maxi dress. De volledige opbrengst gaat naar Free a Girl.

 

 

Free a girl

De schatting is dat er wereldwijd 1,8 miljoen kindjes wereldwijd uitgebuit worden voor verschillende vormen van commerciële seks. Het merendeel van deze kinderen betreft meisjes. De Stichting Free a girl is een hulporganisatie die zich inzet voor deze, veelal, jonge meisjes. Misschien heb je wel eens van de lock me up acties gehoord, waarbij vrijwilligers die de stichting een warm hart toedragen zich 12 uur lang laten opsluiten in kleine hokjes om geld op te halen voor deze stichting. Met de Facebook veiling die tot 19 juni as duurt, wil ook NoNo een bijdrage leveren aan de enorm goede inzet van deze stichting. Jij een blij meisje thuis, elders ook een blij meisje!

Edit: de jumpsuits waren even te koop bij Kleertjes.com, maar lijken helaas uitverkocht. Dit zijn de jumpsuits van NoNo die nog wel verkrijgbaar zijn bij Kleertjes.com. 

Wat vind jij van de flamingo maxi dress van NoNo? Ga je proberen om een item te bemachtigen?


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond