Home » De No Budget Swap; wat kreeg ik en was het voor herhaling vatbaar?

De No Budget Swap; wat kreeg ik en was het voor herhaling vatbaar?

Met een swap stel je een leuk cadeaupakket samen voor iemand. Hiervoor spreek je een budget met elkaar af en heb je een uitgangspunt. Eentje waar ik eigenlijk standaard over heen ga. Dat is niet heel erg, maar om het een niet al te duur grapje te laten worden sloeg ik een ronde over met mijn vaste swapgroep. Toevallig kwam ik even later een oproep van Laura tegen voor een No Budget Swap en hier had ik wel oren naar. Ik kende het nog niet en was wel in voor iets nieuws. En beter nog, het zou me niets kosten.
 


 

No Budget Swap

 
Bij deze swap was er geen budget. En niet als in we kopen er op los, er zou juist geen aankopen gedaan worden. Een swap met gesloten beurs dus. Behalve voor de verzendkosten dan. Tof idee toch?! Het was een 1 op 1 swap en we wisselden wat informatie met elkaar uit over ons en ons gezin zodat we een zo passend mogelijke pakket voor elkaar konden maken.
 

Swapmaatje

 
Laura heeft maar liefst twee blogs. Wereld Van Mama is een mama lifestyleblog en de naam Wereld Van Kinderen zegt genoeg denk ik. Ze is 35 en mama van 3 kinderen. We hebben wat dat betreft veel raakvlakken.
 

Thuis winkelen

 
Ik dook wat verhuisdozen in die al eeuwen klaarstaan voor Marktplaats en schoof wat lades open. Wat ontzettend leuk om iemand blij te kunnen maken met spullen waar je toch niets mee doet. Enige voorwaarde die ik voor mezelf hanteerde was dat alles wat ik gaf, nieuw moest zijn. Het is bizar hoeveel spullen ik had liggen. Ooit gekocht of gekregen, maar niet gebruikt. Zo zonde!
 

Mijn gekregen swap

 
Laura had kennelijk ook aardig wat liggen getuige de grote doos die bezorgd werd. Zoals altijd had ik een paar behulpzame hulpjes. Het waren zoveel pakketjes, het ging maar door en door. Het was zo leuk. Het was zo veel! Ik moest meteen denken aan mijn pakket voor haar. Ik moest hard mijn best doen om te bedenken of het ook maar enigszins in de buurt kwam qua waarde. Ik vreesde van niet (en heb haar daarom een klein pakketje nagestuurd, haha).
 

Zo ontzettend gaaf dat wij deze nu mogen hebben. Er wordt hier wat af geoefend nu op het alfabet.

 

 
Aan iedereen was gedacht. Sem kreeg bijvoorbeeld een leuk jasje en tuinbroek. Mila is enorm verwend met van alles. Onder andere dvd’s, moestuintjes en een puzzel. Prinsessen! Zelfs een Vtech computertje. Ze is er helemaal weg van en speelt er bijna elke dag mee. Ook Bas kon zijn lol op met een paar auto’s. Cars duplo autootjes. Blijer kun je hem niet maken. Uiteraard heeft Laura ook aan ons gedacht. Chocola, een wijntje en zelfgemaakte scrubblokjes. Meer heeft een mens niet nodig zou ik bijna willen zeggen. Maar ik kreeg wel degelijk meer. Een kopje met thee en een dwarsligger van een boek van Esther Verhoef om maar iets te noemen. Een die ik zo graag nog wilde lezen, ware het niet dat ik mezelf geen tijd hiervoor gun. Daar komt verandering in!
 

 

Een No Budget Swap: jeej of nêh?

 
We zijn enorm verwend en hebben elkaar blij kunnen maken met spullen die nauwelijks of niet werden gebruikt. Wat dat betreft was deze swap een ontzettend goed idee. Zo leuk dat ik ‘m als idee heb voorgesteld aan mijn vaste swapgroep. Een volgende keer zou ik wel graag een kader willen hebben. Bijvoorbeeld hoeveel items je elkaar schenkt. Verder zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke vette jeej!
 
Mijn pakje voor Laura kun je hier zien.
 



••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 



Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond