Home » Vuurwerk, vette oliebollen en knallende kurken; 2018 is aan! | nieuwjaarshop

Vuurwerk, vette oliebollen en knallende kurken; 2018 is aan! | nieuwjaarshop

nieuwjaarshop

Allereerst een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018! Doe je mee aan de Nieuwjaarshop 2018? 20 lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers die schrijven over en voor gezinnen hebben allemaal  een te gekke winactie klaar staan. Een leuke manier om het nieuwe jaar te starten. Elke blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs een beetje leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs zo goed dat je ze blijft volgen. Vinden we alleen maar leuk. De blogster voor mij is Maddy en op meermetmama.nl kan ze haar ei kwijt over haar leven als jonge moeder, haar gezin en nog meer. Bij haar maak je kans op het bordspel Koetje Boe. Naar wie je straks door mag hoppen kun je onder aan het artikel vinden. 

Oud & Nieuw

Met vrienden, vuurwerk, veel te veel eten eten, lekkere oliebollen, spelletjes en knallende kurken luidden wij gisteren het nieuwjaar in. Heerlijk! Vandaag en komende tijd wensen we elkaar allemaal het beste. Maar wat maakt van een jaar een gelukkig en geslaagd jaar? Eén waar je volgend jaar met plezier op terugkijk? Kortom, wat is het recept voor een gelukkig 2018? En dan niet met ingrediënten van het formaat wereldvrede, gezondheid en armoede, maar juist de kleine dingen. Datgene wat je zelf in de hand hebt. Er is een hoop waar ik blij van word: een nieuwe reep chocola helemaal voor mij alleen ⋅ kinderen die om half 8 fris gewassen in hun bed liggen ⋅ nieuw email ⋅  als de bus perfect op de metro aansluit · een spontane knuffel van mijn kind ⋅ aan de zomervakantie denken ⋅ thuiskomen in een opgeruimd huis. Een rol washi tape opmaken staat nog hoog op mijn lijstje. Lijkt me enorm bevredigend, haha. · mijn papierhobby’s · als Benjamin en ik tegelijk dezelfde grap maken · een swappakket ontvangen. Opgeteld klein geluk is misschien wel een heel gelukkig nieuwjaar, denk je ook niet?!

nieuwjaarshop

 

Winactie

Daar wil ik graag aan bijdragen. Aan een klein beetje van jouw geluk in het nieuwe jaar. Daarom maak je vandaag, en komende week, bij mij kans op een GeluksPakket. Een naam dat ik ter plekke verzin, maar wat vol zal zitten met dingen waar ik blij van word, maar zeker ook dingen die ik zal uitkiezen omdat ik denk dat jij er ook blij van zal worden. Een soort van swappakket wat een feestje zal zijn om te ontvangen en open te maken. De inhoud hou ik nog even voor mezelf. Deels omdat ik dat juist het leuke vind van het GeluksPakket, maar bovenal omdat ik met een paar steekwoorden van jouw kant een pakket speciaal voor jou zal gaan samenstellen.

-Wat mag je verwachten?- De waarde zal maximaal €30,00 zijn, alle items worden met zorg verpakt. Onder het mom van de meeste stemmen gelden vroeg ik op Facebook wat jullie zouden willen winnen. De meeste stemmen verkozen “me me me-time” boven iets voor de kinderen. Dus dat zal het thema zijn. -Wat is niet de bedoeling?- Een specifiek product opgeven.

-Wat mag je hiervoor doen?-

→ Volg mij op Facebook als je niets wilt missen van mijn zieleroerselen en dit soort acties
→ Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet

Nieuwjaarshop

Over een week maak ik de winnaar bekend. De volgende winactie staat bij Astrid voor je klaar. Op cooleouders.nl blogt ze over alles wat jij moet weten, kopen of doen als Coole Ouder. Bij haar maak je kans op een gepersonaliseerde nieuwjaarsarmband (Shine Bright) van Kaya Sieraden.

De nieuwjaarshop is een initiatief van kiddowz.net en website4mama.nl .

 

Tweeduizend en achttien is aan! Maak je er iets moois van?

*** winactie gesloten. Ik ga voor Liesbeth Dorresteijn een leuk pakketje samenstellen.***
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Wat leuk deze hopblog. Leuke start van het jaar! Beste wensen nog ten 1e!
  En graag maak ik kans op dit leuke pakket, dol op verrassingen!!

 • Wat een leuk idee. Ik doe graag mee voor een me time pakket. Wat “steekwoorden”: ik drink graag kokend water dat een beetje is afgekoeld met wat blaadjes er door heen of een zakje dat erin heeft gezeten, ben gek op koken en bakken, houd van de zoete lekkernij, in witte vorm, die veel vrouwen graag (periodiek) verorberen. Uhmmm even denken hoor. Ach eigenlijk ben ik een heel gelukkig mens maar zijn het juist van die kleine momenten op een dag die ik in zou moeten lassen voor mijzelf maar vaak niet doe omdat er nog zoveel te doen is.

 • De beste wensen voor 2018. Wat een leuk idee een me-me-me pakket! Dat kan iedereen wel gebruiken. Ik doe graag mee.

 • Me-time en verrassen; ik kan me niet voorstellen dat er een moeder dit leest en denkt dit is niets voor mij
  Ik maak graag kans!

 • Wat leuk! Hou alleen van deze verassingen. Hihi.
  Veel plezier met het samenstellen van de happy box. Ik doe mee

 • Heerlijk een me me me verassing! Daar doe ik graag voor mee! Even lekker tijd voor mama. De beste wensen voor het nieuwe jaar en ik lees met plezier je blogs! Al ideeën opgedaan voor de verjaardagen van de meiden ook al duren die nogv heel lang

 • De beste wensen voor 2018! Een gelukspakket, dat klinkt goed! Ik ben erg nieuwsgierig en hou wel van verrassingen en doe daarom graag mee!

 • Gelukkig nieuwjaar! Me-time kwam niet direct bij me op, maar ik ben enthousiast (misschien juist daarom), dus ik doe graag mee met deze winactie!

 • Wat leuk! Een verrassing voor mezelf, dat komt eigenlijk niet veel voor ^_^ Ook heel spannend! Ik maak graag een kansje!

 • Wat leuk! Ik doe graag mee. Tijdens het middagslaapje van mijn zoon pak ik altijd eerst wat me-time voordat ik wat in het huishouden ga doen.

 • Allereerst nog de beste wensen voor 2018 wat leuk dat je meedoet aan deze blog hop ik volg je alweer een tijd met veel plezier en je hebt me nu best nieuwsgierig gemaakt naar je GeluksPakket

 • Super leuk deze bloghop, en ik laat me graag verrassen.
  Ik volg je ook op Facebook. De beste wensen voor 2018

 • Allereerst een gelukkig en gezond 2018 toegewenst! Ik doe heel graag mee aan deze Nieuwjaarshop! Leuk zo’n verrassingsactie!

 • Gelukkig nieuwjaar!
  Mememe time is geweldig en ik ben super niewsgierig wat voor spannend pakket je gaat samenstellen! Ontspanning gezonde lekkernij (suikervrij) lezen kijken ruiken.. alles is leuk

 • Dit hoppen is zo leuk, al die verschillende blogs en hele verschillende prijzen! Ik ben gek op verrassingspakketjes en na al een aantal deelnames waarmee ik anderen blij zou kunnen maken zou deze voor mezelf dus ook heel welkom zijn. Super leuk, ik doe mee en hop daarna gauw weer verder! 😉

 • HÈÈÈL ENTHOUSIAST ga kansje wagen.
  De beste wensen voor 2018
  Als mama van 3 kindjes waar ik zooo veel van hou.
  Zou leuk begin zijn dit jaar

 • Wat een toffe prijs zeg, ik ben gek op verassingen! Ik heb straks een paar weken vrij voordat ik aan mijn nieuwe baan begin en ik kijk nu al uit voor die me-time. Hoe heerlijk als ik deze prijs daarbij kan gebruiken!

 • Wat leuk een verrassingspakket! Ik ben dol op verrassingen. Ik ga nog even verder snuffelen op je blog en daarna doorhoppen om nog meer leuke blogs te ontdekken.

 • Als eerste een gelukkig & vooral gezond nieuw jaar gewenst! 😉
  Helemaal superleuk deze prijs en ik maak dan ook enorm graag een kansje.
  Super dat je dit weggeeft aan 1 van de lezers van je blog!
  Ik kan wel wat geluk gebruiken voor 2018, 2017 gelukkig achter de rug dus op naar een nieuw jaar met nieuwe mooie kansen! 🙂
  Groetje Ilsiee

 • Heerlijk een verrassingspakket, me-me-me time is al moeilijk in te plannen als werkende alleenstaande moeder met 2 meiden. Dus ik zit me er al eigenlijk op te verheugen.

 • oh heerlijk,
  mijn huid, haar, hele lijf kan wel wat goeds gebruiken na al die zwijnerij op de feestjes de voorbij dagen! 😀

 • Allereerst wens ik je graag een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018! Maar er iets onvergetelijks van! 😀

  Ik doe graag mee voor deze verrassing! Ik ben dol op verrassingen en me-time staat dit jaar voor het eerst op nummer 1 van mijn goede voornemen lijstje, dus ik ben ook nog eens enorm de doelgroep! 🙂

 • Ik ben zwanger van ons eerste kindje, een enorm spannende periode. Ik doe graag mee voor het verrassingspakket, voor een beetje me-tijd…en om mijn vriend even een break te geven in de soms heftig aanwezige moodswings!

 • Leuk zo’n nieuwjaarshop en vooral de winactie voor een verrassingspakket.
  Ik ben gek op verrassingen, zó spannend!
  Graag doe ik mee, maar ik heb geen Facebook, maar volg wel op bloglovin.
  Hopelijk kan ik meedoen.
  Ik wens jou en jouw familie een gelukkig en vooral gezond 2018.

 • Ik vind het altijd leuk om iets voor mijn kinderen te winnen, maar een keer iets voor mijzelf … Oh! Wat zou dat een leuk zijn 🙂 Ben dol op verrassingspakketten en ben benieuwd wat er in gaat zitten.

 • Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag een heerlijk verwenpakket voor mezelf willen winnen wie wil dat nou niet 😉 doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen #Spannend de beste wensen

 • Ik doe heel graag mee. Binnenkort verwelkomen we ons 3de kindje in ons gezin, dus een cadeautje voor mezelf voor de hele hectiek begint zou heel erg fijn zijn, hihi.

 • Wat leuk om samen te hoppen!

  Gek op verrassingen! Kan dan ook niet anders dan dat ik gezellig mee doe..
  De allerbeste wensen voor 2018!

 • ik ben zelf nog maar 15 jaartjes jong, maar ik doe mee voor mijn mama, zij is in juni 2018 uitgeteld. ik wil haar dit pakketje dan cadeau doen, dat gaat ze super vinden! liefs, eva

 • Happy New Year! Wat klinkt dat fijn, een GeluksPakket! Dat wordt een feestje om open te maken. Waag graag een kansje om deze bofbips te mogen zijn!!

 • Doe graag mee. En ja, doe stiekem gewoon mee voor mijn meiden. Hoef zelfs niks te winnen. Vind het veel leuker als ik iets aan mijn meiden van 5 en 7 kan geven.
  Steekwoorden; frozen, haaraccessoires, houten speelgoed.
  Fijn 2018!

 • Jaaaaaaaaa!!!! Geluk zit in een klein hoekje! Ik doe mee! In 2017 mama geworden van een heerlijk kereltje. Maar me-time schiet er wel bij in!

 • Wat een leuke winactie Mamalou. Ik ben dol op verrassingen en de naam maakt mij al helemaal enthousiast!
  Ik doe heel graag mee!

  Succes allemaal. X liefs

 • Hoi hoi. Een geweldig jaar wil ik je wensen! #LOVE verassingen dus ik hoop dat ik nog mee mag doen. Ik zag bin sommige van de hop al winnaars staan nl. Dit is voor t eerst dat ik kan meedoen! Groetjes Claudia. Het maakt me echt niet uit wat er in het pakketje zit. Als jij er blij van wordt, wij vast ook wel

Welkom op Evenonderons.nl!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: