Home » Draag nieuws: Nieuwe printjes van ByKay | Draag app nu ook voor Android | Tummy Tuck vernieuwd

Draag nieuws: Nieuwe printjes van ByKay | Draag app nu ook voor Android | Tummy Tuck vernieuwd

Up & Close draag app

Een draaggerelateerde blog op maandag. Dat is niet echt wat je gewend bent van mij. Het is een blog met nieuws over de nieuwe printjes van ByKay, de draag app Up & Close en de Tummytuck! Wachten tot draag(dins)dag is, gezien het nieuws van ByKay, geen optie.

 

ByKay

De rekbare (tricot) draagdoeken van ByKay zijn meestal wel bekend bij het grote publiek. In tegenstelling tot veel andere merken dragers zijn die van ByKay namelijk gewoon bij veel babywinkels te koop. Denk aan Prenatal, Babydump, Babypark en zelfs Bol.com. Geweldig toch?! Omdat ik de uni kleuren niet leuk vind, heb ik alleen nooit overwogen er één te kopen.

 

Birdy Twirpy Stretchy wrap #Bykay #carryyourlovegoals #prints #wrap #babywearing

Een foto die is geplaatst door ByKay (@bykaycarriers) op

 

Tree Dream Stretchy wrap #Bykay #carryyourlovegoals #prints #wrap #babywearing

Een foto die is geplaatst door ByKay (@bykaycarriers) op

 

Lory Stretchy wrap #Bykay #carryyourlovegoals #prints #wrap #babywearing

Een foto die is geplaatst door ByKay (@bykaycarriers) op

Nieuwe printjes van ByKay

En toen kwam daar ineens een heuglijk nieuwtje: De tricot draagdoeken zijn uitgebracht in zeven printjes. Vrolijke en zomerse printjes! Denk aan vogels, puppy’s, bloemen en flamingo’s met klinkende namen als:

  • De Jungle Roar Wrap
  • De Puppy Dot Wrap 
  • De Birdy Twirpy Wrap
  • De Blossom Wrap 
  • De Tree Dream Wrap
  • De Delfy Wrap
  • De Lori Wrap

De nieuwe printjes van ByKay worden uitgebracht als limited edition en zijn vanaf vandaag (20 juni 2016) om 10.00 uur te koop voor €69,95. Wil je er één bemachtigen, dan moet je wel snel zijn. Want van elk printje zijn er slechts 15 te koop! Echt limited edition dus. Alleen de eerstgenoemde vijf printjes zijn vandaag te verkrijgen.

Dan vraag ik me meteen af of de Delfy Wrap en de Lori Wrap misschien als geweven doek worden uitgebracht?!

 

Up and Close

Twee maanden geleden schreef ik al over de draag app Up & Close. Voor mijn review moest ik gebruik maken van de telefoon van Benjamin, een Iphone. Als verstokte Samsung gebruikster vond ik het erg jammer dat er geen versie voor Android beschikbaar was. Ik snap dat als je iets ontwikkeld je helaas soms keuzes moet maken en prioriteiten moet stellen. Omdat het niet mijn telefoon was en ik niet gewend ben aan het gebruiken van een Iphone, heb ik de app nadien een beetje links laten liggen.

 

Up & Close draag app voor Android, Nieuwe printjes van ByKay en meer draagnieuws

 

Draag app nu ook beschikbaar voor Android

Dat lag dus allerminst aan de app zelf, die vond ik namelijk erg compleet. Omdat Sabine Lokin, de initiatiefneemster, ook zelf graag een Android versie beschikbaar wilde stellen heeft ze een crowdfundingsactie opgezet. Omdat ik ook een bijdrage heb geleverd, kreeg ik een week of twee geleden bericht dat het doel niet gehaald was. Ondanks dit las ik vorige week het nieuws dat de draag app toch ook voor Android toestellen beschikbaar is. Happy Moment! Hij staat nu natuurlijk op mijn eigen telefoon. Wil jij hem ook? De draag app voor Android kun je hier downloaden.

Tummytuck

Mijn best gelezen blog was tot voor kort die over de Tummytuck van Miss Catie made it. De meeste vrouwen kennen namelijk het probleem van geaccentueerde vetrolletjes tijden het rugdragen.

Verbetering van de standaard tummytuck! #tulatummytuck #rugdragenzonderrolletjes #misscatiemadeit #draagdoekenzijnvoorlinkiewinkies

Een foto die is geplaatst door Miss Catie (@misscatie_nl) op

Tummytuck is vernieuwd

Eerlijk is eerlijk, dit nieuws is niet heet van de pers. Ook niet lauw trouwens. 😉 Ik ben soms gewoon een beetje spuit elf. Ik kwam er bij toeval achter dat er een vernieuwde Tummytuck is. Sterker nog, degene die ik heb gekocht ís de vernieuwde versie. Wat is er nieuw? Cathelijne (miss Catie) heeft een elastieken band toegevoegd die de riem van je drager nog beter op zijn plaats houdt. Ik ken het verschil tussen beide tucks niet, maar als ik mag afgaan op ervaringen van anderen is het toegevoegde bandje een uitkomst. Ik was in elk geval zeer te spreken over deze Tummytuck.

Wat vind jij van de nieuwe printjes van ByKay? Wil je misschien nog iets kwijt over het andere nieuws? Ik ben benieuwd naar je reactie.


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond