Home » Een kijkje in mijn blogkeukentje #2 mijn nieuwe logo

Een kijkje in mijn blogkeukentje #2 mijn nieuwe logo

Een nieuwe logo voor mamaLou blogt gemaakt door Karoeza
Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Mooi logo. En ik durf het bijna niet te zeggen eant ik heb de before en after foto’s niet bekeken, maar het klinkt wel als een blogonderwerp met humor : die met en zonder vetrollen. Kan me voorstellen dat hier om gelachen wordt, volgende keer meteen een humoristische insteek nemen 😉 Ik neem mezelf ook graag op zo’n manier op de hak. Zelf heb ik op de blogs waar ik voor schrijf echt gemene persoonlijke commentaren verwijderd. Daarom modereer ik alles, maar dat kan op instagram natuurlijk niet.
  Leuk idee om iets met de zoektermen te doen 🙂

  • Bedankt! Dat meen je niet, waarom doen mensen dat? Als iets je niet bevalt klik je toch lekker verder? Ik modereer ook om die reden. Het idee van de zoektermen heb ik eerlijk gejat. Vind ik zelf ook leuk om bij anderen te lezen. Vorige blogupdate heb ik die ook van anderen gedeeld. Zit er bij jou weleens iets geks tussen?

 • Ik zag het laatst idd, vind je logo zo mooi! Dacht nog: hoe kan ik dat al die tijd gemist hebben? Maar logisch dus, hij was er nog niet

  En wat gemeen zeg, zal eigen onzekerheid zijn!

  Grappig trouwens, die zoektermen!

  • Dank! Sinds afgelopen week dus, je hebt niets gemist. 😉 Laten we het maar op onzekerheid houden. Leuk is het niet. De zoektermen vind ik soms echt hilarisch. Heb jij ook van die opmerkelijke resultaten?

 • Echt super leuk je nieuwe logo! Gaaf! En zo´n eerste negatieve reactie is echt niet leuk, dat had ik ook.. Toch maar proberen los laten 😉 Veel succes met je blog 😀

 • Wat een tof logo zeg. Echt heel gaaf! En sowieso een leuke blog ook. Ik heb het doorgaans geloof ik over het blog. Maar inderdaad, dat hangt er maar net vanaf wat je mooier vindt.

  Wat stom die reactie op je tummytuck blog. Ik vind het juist cool dat je het online zette. En herkenbaar ook. Ik doe de tula meestal vrij laag, dan valt het minder op. Maar daar moet je kindje wel groot genoeg voor zijn.

 • Juist stoer dat je zo eerlijk en lekker gewoon bent. Dat is jou kracht!

  Zoals ik al zei, mooie logo’s. En slim om gewoon een goede tekenaar(es) te vragen die je leuk vindt. Je hebt me op ideeën gebracht! Maar ik moet van mezelf eerst wat geld zien te verdienen daarvoor 😉

  • Dank je, wat lief dat je dat zegt! Ik had mezelf een logo beloofd bij een x aantal bezoekers. Kon toch niet meer wachten, haha. Maar er is niks mis met doelen stellen. Hoop dat je snel die van jou haalt.

 • Wat leuk zeg, ik herkende Karoeza’s stijl al in je logo voordat ik las dat zij het gemaakt had. Ik vind ‘m prachtig!

  En ik ben dan één van die personen die altijd het blog zegt. Heb het zelf ook weleens opgezocht en weet dat ik dan bij een minderheid hoor, maar het mag, dus ik ga er vrolijk mee door! Het voelt voor mij gewoon natuurlijker.

  • Wat leuk dat je haar herkende. Ik dacht trouwens dat ik juist bij de minderheid hoorde. Maar misschien vallen de “het blogs” me meer op.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond