Home » Nieuw: De kinderbungalow van Landal de Vers

Nieuw: De kinderbungalow van Landal de Vers

Nieuw: De kinderbungalow van Landal de Vers

De meeste van ons blijven in Nederland deze zomer. Zo ook wij. Maar we wilden toch nog even weg. Daarom besloten iets te zoeken dat ook erg leuk is voor onze jonge kinderen. De kinderbungalow van Landal de Vers is een echte aanrader! Lees hier onze ervaring met kinderbungalow Landal de Vers.

Net nieuw

De zespersoons kinderbungalows zijn pas dit jaar opgeleverd en nog erg nieuw. Lucky us, want wij mochten als een van de eersten een weekje vakantie vieren. Dat hij net nieuw is, is goed te zien. Alles ziet er nog erg netjes uit en er zijn weinig strepen of deuken op de muren en meubels te vinden. En ook de planten en bomen erom heen zijn nog erg nieuw. Helaas kijk je daardoor wel bij elkaar naar binnen, aangezien die nog aan moeten groeien, maar dat maakt voor ons helemaal niks uit.

Nieuw: De kinderbungalow van Landal de Vers

De bungalow is ingericht op kinderen

De bungalow is helemaal ingericht voor de kinderen. In de woonkamer staan twee geweldige stoelen waar ze heerlijk in kunnen zitten. In de hoek staat een keukentje van hout met alle toebehoren. Eén van de kamers is de kinderkamer. Deze is voorzien van een halve hoogslaper, tipitent, speeltafel, krijtbord, vloerkleed en dambord. Geweldig voor de kinderen. Op de deur van alle kamers hangt een krijtbord waar je op kan tekenen. Op elke deur komt te staan wie er slaapt, met tekening natuurlijk! Verder is er een hele doos met speelgoed voor buiten en is er gedacht aan de veiligheid. Bovenaan de trap is een hekje dat je dicht kan maken en bij het gasfornuis is er een blad gezet zodat ze niet aan de pannen kunnen komen. Fijn!

Nieuw: De kinderbungalow van Landal de Vers

Speeltuin tussen de kinderbungalows in

Zes kinderbungalows staan in een rondje bij elkaar. In het midden van de rotonde is een speeltuin met zand voor de kinderen. Ideaal, want vanaf je veranda kun je zo je kinderen in de gaten houden. En wil je het echt goed zien, dan ga je met je tuinstoel voor het huisje zitten. De speeltuin was een soort ontmoetingsplek voor alle kinderen uit de huisjes. Onze kinderen hadden dan ook al snel vrienden gemaakt. Het mooie van deze speeltuin is dat het helemaal van hout is gemaakt en daardoor op gaat in zijn omgeving. Ik hou ervan!

Nieuw: De kinderbungalow van Landal de Vers

Ruimte genoeg

En ook in en om het huisje is er genoeg te doen. Bij het huisje zit een veranda waar je, als het regent, gewoon lekker droog buiten kan spelen en zitten. Er staat een picknickbank en een tafel met stoelen. De picknickbank vonden we een beetje overbodig en neemt veel ruimte in beslag, dus die hadden ze van ons weg kunnen laten. Aan de zijkant van het huisje is genoeg gras om een spelletje te spelen. Joshua en ik hebben lekker Kubb gespeeld. Wel jammer dat hij had gewonnen, maar heerlijk om te doen met je blote voeten in het gras!

Park met animatie

Daarnaast is er ook animatie op het park. Onze kinderen spelen liever in de speeltuin, maar er zijn genoeg kinderen die wel mee doen. Met de animatie moet je het wel treffen. Ik vind het ene team enthousiaster dan het andere team. Dit jaar vonden we het animatieteam erg tegen vallen. Een minidisco van maar twee liedjes noem ik niet echt een disco. En als er staat dat Bollo het park doorloopt, moet je dit niet bij één straat aan de ingang van het park doen. Buiten dat was het een geweldig park in een nog mooiere omgeving!

Een aanrader voor gezinnen

Mocht je nog weg willen dit jaar of iets zoeken voor volgend jaar dan is Landal de Vers echt een aanrader. Vooral de kinderbungalow gaan ze geweldig vinden! Jonge kinderen zijn niet meer weg te slaan uit het huisje of de speeltuin. Wij hadden in ieder geval geen kind aan ze. En buiten het huisje en het park is de omgeving ook fantastisch! Je staat zo in de bossen en kan er mooie fietsroutes maken. Wij hebben ons erg vermaakt en vonden het jammer dat de week zo snel voorbij was.

Benieuwd naar dit mooie Landal park? Bekijk hier de beste aanbiedingen!


Lees ook: Landal Martino Lipno••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond