Home » Negenmaandenbeurs/Huishoudbeurs special!

Negenmaandenbeurs/Huishoudbeurs special!

Negenmaandenbeurs

De afgelopen weken heb ik leuke acties voor je op een rijtje gezet. Vandaag zal de laatste “winnen op vrijdag” zijn en daar wil ik iets speciaals van maken. Zaterdag begint namelijk de Huishoudbeurs en vanaf 24 februari de Negenmaandenbeurs. Redelijk grote kans dat jij daar ook naar toe gaat. 

Huishoudbeurs

Wist je dat

» je dit jaar met je kaartje niet alleen de eerder genoemde twee beurzen kunt bezoeken, maar ook de Festival Fantastique, Best Friend Event, liever thuis! en Azië Pasar Malam Festival?

» de beruchte boodschappenkarretjes ergernis nummer 1 zijn onder de bezoekers? En het daarom des te opvallender is dat deze toch zo groot vertegenwoordigd zijn?

» je je telefoon bij de stand van Eneco kunt opladen?

» er een heus Huishoudbeurs app is? Met deze app kun je vooraf een heel handig overzicht aanmaken van je favoriete beursdeelnemers/ stands die je wilt bezoeken.

» er dit jaar uiteraard ook weer een mooie shopper te koop is? Deze bestel je hier.

Huishoudbeurs

Winnen

Toch nog winacties? Ja zeker, het is tenslotte de laatste “winnen op vrijdag”!

» Meld je aan voor de Huishoudbeurs nieuwsbrief en ontvang direct een couponnenboekje. In dit boekje vind je niet alleen coupons met mooie beursaanbiedingen, maar ook coupons waar je bij inlevering een mooi geschenkje ontvang of kans maakt op mooie prijzen.

» Wil je kans maken op een half jaar gratis rijden in een mini? Ga dan naar de stand van Reclamefolder.nl.

» Bij inlevering van een zakje met je gegevens en tien lege batterijen, ontvang je bij de Stibat stand een mooi kado én maak je kans op andere mooie prijzen.

 

Negenmaandenbeurs

Wist je dat

» ook de Negenmaandenbeurs een app heeft?

» er dit jaar uiteraard ook weer een mooie shopper te koop is? Deze bestel je hier.

» het woensdag 24 februari papadag is op de beurs en de entree voor hun dan € 10,00 is?

» je bij de stand van Medela in alle rust kunt voeden of kolven? En dat je voor het kolven je kolf niet eens hoeft mee te brengen omdat ze deze, inclusief kolfsetje, gratis beschikbaar stellen?

Negenmaandenbeurs

Winnen

» Bij de stand van de Kruidvat kun je na registratie een anti lekbeker gratis ophalen.

» Ook bij de stand van Kruidvat: kans op 1 jaar gratis luiers.

» Alle papa’s of papa’s to be mogen een Tommee Tippee flesje afhalen op de stand.

» Bij de stand van Difrax maak je kans op een jaar gratis fopspenen.

 

Heb je nog geen kaartjes? Op Saskia’s Wereld een handig artikel met een overzicht waar je nog kans maakt op kaartjes. Tot slot nog een Wist je dat er op zondag een wedstrijd gespeeld wordt in de Arena waardoor het nóg drukker is in de trein? Het advies is om niet te reizen tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Tip van de week: Probeer zoveel mogelijk enkels te ontwijken met je boodschappenkarretje. 😉

 

Bronnen: huishoudbeurs en negenmaandenbeurs

Vanaf volgende week dus een gloednieuw rubriek op vrijdag! Wil je weten wat? Hou dan mamaLou blogt op Facebook en Instagram in de gaten. ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond