Home » Natuurlijke elementen voor het interieur

Natuurlijke elementen voor het interieur

Een trend die al een tijdje populair is en ook steeds populairder wordt is het hebben van een interieur met een natuurlijke elementen. Lees hier tips.

Op het gebied van interieur zie je trends komen en gaan. Een trend die al een tijdje populair is en ook steeds populairder wordt is het hebben van een interieur met een natuurlijke uitstraling. Denk aan kleuren en materialen. We geven je een aantal tips voor een mooi en natuurlijk interieur. Lees snel verder!

Basic & beautiful

Jouw interieur(stijl) valt of staat met de basis. Waar je bij een klassiek of hotel chique interieur een donkere basis nodig hebt is een lichte en rustige basis belangrijk voor een natuurlijke look. Bij een lichte basis hoef je echt niet direct aan alleen maar witte muren te denken. Het kan ook anders! Ga voor neutrale en lichte tinten. Zandkleur, beige en aarde tinten geven jou muren nét dat beetje extra, maar laat de ruimte nog steeds rust uitstralen.

Een natuurlijke aankleding

Bij de basis hoort natuurlijk ook een vloer. Een mooie houten vloer staat prachtig bij neutrale tinten. Nu denk je misschien direct aan een lichte kleur hout, maar ook wat donkerder bruin zou mooi in deze woonstijl passen. Zeker als je het combineert met meubels met een lichte kleur. De woonitems van het merk Kave Home passen perfect in het plaatje van een natuurlijk interieur. Het assortiment bestaat veel uit lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals rotan.

Een trend die al een tijdje populair is en ook steeds populairder wordt is het hebben van een interieur met een natuurlijke elementen. Lees hier tips.

Ga voor een natural beauty

Met een hoop meubels kun je zorgen voor een natuurlijke look in jouw woning. Ga voor een kast met webbing deurtjes, een eettafel met een organische vorm in een lichte houttint en voor de juiste materialen van jouw zitmeubelen. Een bankstel in een bouclé stof en een jute vloerkleed zou mooi in het plaatje passen. Ook eetkamerstoelen kunnen het plaatje compleet maken, hier kun je goed afwisselen in materialen en kleuren. De eetkamerstoelen van Jesper Home zouden prachtig staan in een natuurlijk interieur. Deze stoelen hebben een rustige uitstraling door hun lichte en aardse tinten. 

Een trend die al een tijdje populair is en ook steeds populairder wordt is het hebben van een interieur met een natuurlijke elementen. Lees hier tips.

It’s all in the details

Zodra je de juiste basis en meubels hebt uitgekozen voor jouw huis is het tijd om op zoek te gaan naar de accessoires. Onderschat nooit hoe belangrijk accessoires zijn voor het eindresultaat. Ook in de accessoires kun je kiezen voor natuurlijke materialen, denk aan plaids en sierkussens. Of ga voor een spiegel met een organische vorm. Ook planten zouden niet misstaan. Door de rustige en lichte basis van de rest van het interieur komt het groen van de planten prachtig tot uiting.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond