Home » Mysterybox: review van een draagverrassing

Mysterybox: review van een draagverrassing

Tula Slow Ride uit de MysteryboxOp allerhande facebookdraaggroepen zag ik hem steeds voorbij komen: De Mysterybox! De opzet, van dit uit Amerika overgewaaid concept, is simpel: de draagwinkel biedt in een aantal prijsklasses een box aan en afhankelijk van je wensen kies je een box en laat je je verrassen. Eén van de garanties die je hebt is dat de waarde van de inhoud net iets meer is dan wat je betaald. 

Kraamkado

Van mijn collega’s kreeg ik als kraamkado een mooi bedrag aan VVV bonnen. Voor mij stond al heel snel vast dat ik daar, met bijbetaling, een draagzak van wilde kopen. Maar er is zoveel moois, ik kon maar niet kiezen. En intussen lonkte ook de mysterybox. De box is met name geschikt als je geen keus kan maken én graag verrast wilt worden, wat helemaal op mij van toepassing was. Als je graag zelf de touwtjes in handen wilt hebben en heel goed weet wat je wilt, is een dergelijke box niet geschikt vrees ik.

Mysterybox: hoe of wat?

Omdat de boxen van Dragen & Zo steeds erg positief besproken werden op Facebook, besloot ik daar mijn bestelling te plaatsen. Maar is het nou helemaal een verrassing wat de inhoud is? Gelukkig niet! Door een box van een bepaalde waarde te kiezen heb je een beetje een indicatie wat er in zou kunnen zitten. Je kunt een box bestellen voor €80,00, maar hierin kun je bijvoorbeeld geen (dure) drager verwachten. Verder is het goed om te weten dat je suggesties kunt aandragen. Wat is de maat van je kindje? Geef je borstvoeding? Is de box voor een jongen of meisje? Dit zijn zomaar wat vragen die je moet beantwoorden zodat je een box krijgt die leuk én passend is voor jou. Maar als je heel graag die ene doek of drager wilt, is er ook ruimte om dit kenbaar te maken. Of je het krijgt blijft natuurlijk wél een verrassing. Omdat ik graag een draagzak wilde én een draagtrui (geen overbodige luxe tijdens deze koude maar vooral winderige maanden), besloot ik uiteindelijk om een box van €200,00 te bestellen.

Fluffymail

Vol spanning wachtte ik mijn fluffymail af. Toen de doos arriveerde kon ik mijn geluk niet op. Maar wat zat er nou in:

  • Dopper
  • Cool Bear siroop
  • een netje soja krijt
  • Junior Maisboogies
  • samples van Weleda
  • Hoppediz ballooncover
  • een zwarte Boba draagtrui
  • een pakje biologische kruiden thee
  • babylegs (soort beenwarmers, en ja óók voor jongens)
  • en een draagzak van By Kay completeerde de doos.

mysterybox met Tula Slow RideDe meerwaarde van mijn doos was ongeveer € 35,00. Helaas vond ik de draagzak niet lekker zitten. Dat was gelukkig geen probleem. Dat is namelijk je andere garantie: als de doos niet bevalt kun je deze retourneren. De tweede keer had mijn doos een iets andere samenstelling met chocola van Tony’s en een prachtige draagzak van Tula.

Wat mij positief opviel, was de service die verleend is.Toen ik aangaf niet blij te zijn met de drager kreeg ik meteen reactie. Ook is er echt iets gedaan met de suggesties die ik heb aangedragen. Op basis van ervaringen van andere moeders heb ik mijn bestelling geplaatst en ik ben niet teleurgesteld!

Ik plaatste mijn bestelling bij Dragen & Zo, maar ook bijvoorbeeld Hip en Groen en Ooiebeest bieden de boxen aan.

Zou jij een mysterybox bestellen of heb jij dit misschien al eens gedaan?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond