Zoeken
Zoeken
My Little Pony kasteel Canterlot en Seaquestria
Home » My Little Pony kasteel Canterlot en Seaquestria

My Little Pony kasteel Canterlot en Seaquestria

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Wij zijn op het moment even besmet met de My Little Pony virus. Hoe je deze herkent? De symptomen zijn algehele vrolijkheid en nog meer liefde voor roze. Ik weet trouwens precies wanneer de besmetting heeft plaatsgevonden. Bij de première van My Little Pony de Film. Namens Go or No Go, de review site voor alles wat leuk kàn zijn voor kinderen, mochten we acte de présence geven en wat hebben we het leuk gehad! Mijn verslag kun je hier nog eens teruglezen. Heb je een kind van 6 jaar en ouder? Ik vind het een aanrader. Hij was ook gewoon erg leuk voor de papa’s en mama’s om mee te kijken. Naar aanleiding van de film is er een hele speelgoedlijn uitgebracht. En hoe gaaf, wij kregen een My Little Pony kasteel om te reviewen en… en…. en mogen een hele mooie winactie organiseren.

 

My Little Pony Kasteel Canterlot en Seaquestria

Een hele mond vol, maar het is ook wel wat hoor het kasteel. Meer dan 70 cm groot, 3 verdiepingen tellend en met 2 werelden. Echt heel gaaf. Het in elkaar zetten, wat we gezellig met z’n allen hebben gedaan, was al erg leuk. Ik las de beschrijving voor en zocht de juiste stukken er bij, Benjamin klikte alles in elkaar, Mila wiebelde ongeduldig om ons heen, Sem stopte alles binnen handbereik in z’n mond en Bas probeerde alles “van mij” te maken. Echt teamwerk! 😉 Nadat het kasteel klaar was, kon je heel goed zien dat hij echt fors is. Hij krijgt een mooi plekje op Mila’s kamer. Nu ze daar steeds vaker speelt, met haar broertjes of met vriendjes, is dat de perfecte plek.

my little pony kasteel

 

Het is duidelijk dat het kasteel geïnspireerd is op de film. De twee werelden, aan land in kasteel Canterlot of onder water bij koningin Novo, zijn mooi uitgebeeld. Boven in het kasteel veel gebruik van lila, roze en geel en onder wat diepere kleuren zoals blauw, groen en oranje. Je kunt scènes uit de film naspelen, echt bizar wat ze nog weten van één keer de film kijken, of lekker doen waar je zin in hebt. Met de talrijke accessoires wordt dat ook enorm gestimuleerd. Kopje koffie?

My Little Pony de Film speelgoed inspiratie

Van poppetjes, speelsets tot een heus kasteel dus. Er is voor elke fan wat wils. Het kasteel is natuurlijk supertof, maar er is nog meer. Ik heb een blog geschreven met onze favorieten uit de speelgoedlijn van My Little Pony de Film. Die blog kun je hier bij Linda van Go or No Go lezen. En psstt… die beloofde winactie? Volg de link!

 
 
Lees ook: Nog geen genoeg van Pony’s? Zoomer pony is een robot huisdier waar DigiMama een review over schreef.••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Menu

%d bloggers liken dit: