Home » Multiculturele pop met zacht lijfje om te dragen

Multiculturele pop met zacht lijfje om te dragen

Is je kind ook zo dol op moederen? Als een echte poppenmoedertje (of vadertje) in de weer zijn. Luiertje hier, badje daar. Een flesje en knuffelen, niets is te gek. Kinderen kopiëren graag wat ze zien en dat is soms best confronterend. Gelukkig meestal gewoon leuk! Zo leuk om te zien bijvoorbeeld dat poppenoudertjes ook hun poppenkindjes willen dragen. Ben je op zoek naar een pop met zacht lijfje waarmee je kunt dragen? Of een multiculturele pop? Homeland Dolls heeft ze!

Homeland Dolls

De oorsprong van deze naam ligt in de gedachte om geadopteerde kinderen een beetje herkenning te bieden. Maar bovenal willen ze met deze multiculturele poppen diversiteit creëren. Dat is gelukt! Je kunt er slagen voor een pop met donkere huid, blanke, licht getinte en aziatische poppen. Poppen met haar, jongenspoppen, meisjespoppen en poppen met een zacht lijfje.

Pop met zacht lijfje

Voor Mila mocht ik een pop uitzoeken en die zocht ik in een specifieke hoek. De eerder genoemde diversiteit was in haar poppenhoek namelijk ver te zoeken. Daarom wilde ik een donkere pop waarmee je kunt dragen. Liefst een jongenspop. Ik werd goed geadviseerd door Jorinde, eigenaar van Homeland. Ze heeft jongenspoppen, maar een pop met een jongens onderlichaam heeft een hard lijf. Terwijl om te kunnen dragen een zacht lijfje juist fijn is.

Heb je een Pinterest bord waar je leuke blogs, inspiratie of ideeën op bewaar? Deze afbeelding kun je heel makkelijk pinnen.

Het werd een pop met zacht lijfje, maar met jongenskleren. De poppen met zacht lijfje zijn niet uitgesproken jongen of meisje. Met poppenkleertjes en andere leuke accessoires voor poppen kun je er van maken wat je wil.

Pop met donkere huid

Ik heb een donkere huidskleur, maar mijn partner is blank. De kinderen zijn daardoor lichtgetint. We wonen in een overwegend blanke gemeenschap. Ik vind het fijn dat zoiets kleins als een pop mijn kinderen meer herkenning kunnen geven. Het mooiste vind ik dat dit spelenderwijs gaat. Waar ik een multiculturele pop zie, ziet zij gewoon een pop om mee te spelen. En zo hoort het natuurlijk ook.

De pop die we hebben gekregen, meet 40 centimeter. Het lijkt op de foto’s alsof de pop blank is, maar hij is licht bruin van huidskleur. De pop heeft een vanille geur, iets waar ik eerst echt aan moest wennen. Het zachte lijfje is van katoen. De overige lichaamsdelen zijn van 100% Phtalate-vrij vinyl. Zonder weekmakers dus. Door het lijfje kan de pop gedragen worden in een poppendraagzak. Het gezichtje is heel fijn en de uitdrukking lief.

Heb jij een liefpoppenmoedertje of poppenvadertje in huis en nog op zoek naar een leuk cadeau om te geven met een verjaardag of de aankomende feestdagen? Denk dan zeker aan een mooie pop van Homeland dolls.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie
  • Wat een prachtige poppen allemaal.
    Zo’n pop lijkt mij ook erg leuk voor mijn kleinkinderen.
    Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief van Homelanddolls.nl

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond