Home » Dit zit in de Mommy Lhey planner kit!

Dit zit in de Mommy Lhey planner kit!

Gisteren kwam mijn langverwachte planner kit van Mommy Lhey binnen na een reis van een week. Helemaal vanuit Bella Vista in Amerika, via Miami, West Palm Beach, Louisville, Albuquerque, Duitsland en Amsterdam om vervolgens bij mij op de mat te vallen. Binnen een paar tellen weet je wat een planner kit is, waarom ik hem zo graag wilde hebben, wat het kost en wat er allemaal in zat. Het is niet voor niets #sundayfunday!

Subscription planner kit

Om je planner in te delen en helemaal jou te maken kun je allemaal losse elementen kopen, maar er zijn hier ook hele kits voor te koop. In een kit vind je een soort van basis in een thema waar je je mee uit kunt leven. Vaak bestaan ze uit functionele items als bladaanwijzers en notitieblaadjes, maar ook spulletjes waarmee je juist een pagina kunt versieren zoals stickers en die cuts (kartonnen niet klevende stickers zeg maar). De kits zijn soms bijna collectors items. Ze worden in een gelimiteerde oplage verkocht en weg is pech. Voor de meest gewilde kits moet je vaak een abonnement afsluiten. Je krijgt dan elke maand een nieuwe kit binnen waarmee je je planner kunt inrichten.

Mommy Lhey Little Bits kit

Voor welke aanbieder je kiest, hangt voor het grootste deel van je smaak en budget af denk ik. Na foto’s gezien te hebben van anderen sprak de Mommy Lhey planner kit, de Little Bits, me het meest aan. Een heel compleet setje met af en toe zelfs een planner (A6 travelers notebook) erbij. Elke maand, vanaf de 1e tot de 18e dacht ik, kun je de box van de volgende maand bestellen. Je hebt dan de keus om lid te worden of een eenmalige aankoop te doen. In het eerste geval krijg je een beetje korting. Een ander voordeel voor een nieuwe abonnee is dat je na uitlevering van de vorige box, de kans krijgt om leftovers te kopen. In afwachting van een nieuw abonnementssysteem in januari worden geen nieuwe abonnees meer aangenomen, maar losse boxen bestellen kan wel.

Het grootste probleem met de Little Bits is dat je geduld zwaar op de proef wordt gesteld. Als je begin september bestelt, koop je de kit van oktober die eind oktober geleverd wordt. En gezien de afstand, krijg je ‘m pas begin november geleverd. Dus geduld. Niet mijn sterkste kant. Ik heb me trouwens wel prima vermaakt met de tracker. Erg leuk om te zien wat voor reis je pakket wel helemaal niet af moet leggen voor je het ontvangt.

Wat zit er in de Mommy Lhey planner kit?

Maar hij is binnen! En dit zit er in:

Pen > Patroon papier > Filmisch papier > Clear stempels > Stickers > Planner charm > Clear stickers > Paperclips > Planner pouch > Notitieblokje > Bladaanwijzer > Die cuts > Washi tape > A6 travelers notebook> Inserts voor de travelers notebook > Digitale freebies

Het thema is blauw, mint, roze, marmer, rozen en een vleugje goud. Het marmer en goud is vrij subtiel toegepast waardoor het thema mij erg aansprak. Bij aankoop weet je trouwens nog niet hoe de volledige kit er uit komt te zien. Op dat moment moet je het vooral met sneak peaks doen op social media en in de facebookgroep. En met alle jaloersmakende foto’s van iedereen die op dat moment zijn box van de vorige maand binnen heeft. Marketing technisch werkt het als een malle.

Is het voor herhaling vatbaar?

Ik ben enorm blij met mijn kit. In de tussentijd ben ik alleen van formaat planner veranderd. Ik gebruik nu voor de dagelijkse afspraken een Chic Sparrow Nano, een echt onderdeurtje. Heel veel uit de kit is simpelweg te groot, maar een groot deel kan ik zeker nog wel gebruiken. Ik zie mezelf niet op korte termijn voor iets anders kiezen, maar een travelers notebook kun je voor vele doeleinden gebruiken. Als braindump, handletter oefenboek, allerhande trackers. Een ideaal systeem, dus dat komt echt wel goed. Zo op het eerste gezicht is er niets mis met de kwaliteit van de producten. Sommige dingen zoals het filmisch papier heb ik geen idee van hoe ik die moet toepassen, maar er zijn talloze filmpjes gepost in de groep met hoe anderen een specifieke box hebben gebruikt. Aan inspiratie echt geen gebrek. Wat me alleen opvalt is dat het natuurlijk wel een Amerikaans product is. Woorden als blessed of be grateful bijvoorbeeld heb ik zelf minder mee. Het is gelukkig niet overheersend en al met al een prachtige kit.

Welke planner kits zijn er nog meer?

En zo zijn er natuurlijk meer. Scrapdelight en DLS zijn Nederlandse aanbieders. En dan heb je natuurlijk nog The planner Society als bekendste, maar ook nog Cocoa Daisy en 1407. Ik weet niet hoe de andere buitenlandse aanbieders het aanpakken, maar ondanks de waarde boven €22,00 heb ik geen douanekosten/invoerrechten hoeven betalen. De doos kreeg namelijk een waarde van $10,00 mee.

Een unboxing video kun je hier kijken:

En hier kun je zelfs al een set up bekijken:

De Mommy Lhey planner kit kost, met abo en inclusief verzendkosten naar Nederland, circa € 36,00 (afhankelijk van wisselkoers). De betaling gaat via PayPal. In de facebookgroep deelt Lhey regelmatig gratis downloads die je voor persoonlijk gebruik mag gebruiken.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond