Home » Mijn verhaal, verteld door een moeder sieraad

Mijn verhaal, verteld door een moeder sieraad

moeder sieraad names4ever

Een herinnering aan mijn bevallingen heb ik niet nodig. Ik hoef maar om me heen te kijken en er ligt overal bewijs. Van een ontbijtbordje met achtergebleven korstjes op links tot een ontplofte speelgoedwinkel op rechts. Zometeen stap ik op mijn moederfiets met voor én achterzitje. Alles ademt uit dat ik moeder ben. Waarom dan toch de noodzaak aan een moeder sieraad?

Sentiment

Ik hecht vooral aan de sentimentele waarde ervan. De namen van mijn kinderen bij elkaar zien maakt mij blij. Het geeft karakter aan een stuk metaal en het vertelt een verhaal. Mijn verhaal.

Moeder sieraad

Recentelijk mocht ik hier vorm aan geven. Ik mocht hiervoor de pagina met mama sieraden van Names4ever doorsnuffelen. De keus viel al snel op een ketting met de optie om minimaal 3 namen te kunnen graveren en te voorzien van een steentje. Een geboortesteentje om precies te zijn. Voor het visuele balans staat de naam van Mila in het midden. Ze is het enige meisje en haar naam heeft 4 letters en die van de jongens 3. Ik kon online meteen zien hoe het zou uitpakken. Dat het ook echt een goede keus is geweest kon ik 2 dagen later al zien. Want de snelheid waarmee ik het pakketje ontving, kan niet onvermeld blijven.

Liefhebben

Twee geboortesteentjes verschillen qua kleur niet veel van elkaar. Ik had het persoonlijk mooier gevonden als ze totaal verschillend waren. Maar ja, de maand van geboorte heb je natuurlijk niet voor het uitkiezen. Dat deze steentjes erin verwerkt zitten maakt deze moeder ketting van Names4ever nog mooier. Hoewel ik ze soms wel door elkaar haal, heb ik heus geen ketting nodig om me de namen van mijn kinderen te herinneren. Wel vind ik het mooi en vertelt het een stukje van mijn verhaal.

Het schijnt trouwens dat je de mensen van wie je de namen met elkaar verwart, even lief hebt. ♥

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond