Een herinnering aan mijn bevallingen heb ik niet nodig. Ik hoef maar om me heen te kijken en er ligt overal bewijs. Van een ontbijtbordje met achtergebleven korstjes op links tot een ontplofte speelgoedwinkel op rechts. Zometeen stap ik op mijn moederfiets met voor én achterzitje. Alles ademt uit dat ik moeder ben. Waarom dan toch de noodzaak aan een moeder sieraad?
 

 

Sentiment

 
Ik hecht vooral aan de sentimentele waarde ervan. De namen van mijn kinderen bij elkaar zien maakt mij blij. Het geeft karakter aan een stuk metaal en het vertelt een verhaal. Mijn verhaal.
 

Moeder sieraad

 
Recentelijk mocht ik hier vorm aan geven. Ik mocht hiervoor de pagina met mama sieraden van Names4ever doorsnuffelen. De keus viel al snel op een ketting met de optie om minimaal 3 namen te kunnen graveren en te voorzien van een steentje. Een geboortesteentje om precies te zijn. Voor het visuele balans staat de naam van Mila in het midden. Ze is het enige meisje en haar naam heeft 4 letters en die van de jongens 3. Ik kon online meteen zien hoe het zou uitpakken. Dat het ook echt een goede keus is geweest kon ik 2 dagen later al zien. Want de snelheid waarmee ik het pakketje ontving, kan niet onvermeld blijven.
 

 

Liefhebben

 
Twee geboortesteentjes verschillen qua kleur niet veel van elkaar. Ik had het persoonlijk mooier gevonden als ze totaal verschillend waren. Maar ja, de maand van geboorte heb je natuurlijk niet voor het uitkiezen. Dat deze steentjes erin verwerkt zitten maakt deze moeder ketting van Names4ever nog mooier. Hoewel ik ze soms wel door elkaar haal, heb ik heus geen ketting nodig om me de namen van mijn kinderen te herinneren. Wel vind ik het mooi en vertelt het een stukje van mijn verhaal.

Het schijnt trouwens dat je de mensen van wie je de namen met elkaar verwar, even liefhebt. ♥
 
 
 
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.
 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 3 Comments

  1. Ik heb ook een mooie hanger laten maken. Ben er nog steeds super blij mee. Was trouwens niet hier maar bij een bijzondere juwelier

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It
%d bloggers liken dit: