Home » Moeder en baby T-shirts van de Hema; oer-Hollands twinnen

Moeder en baby T-shirts van de Hema; oer-Hollands twinnen

moeder en baby t-shirts

Maak je graag selfies? Leg je memorabele momenten ook graag vast met mijlpaalkaarten? Als je ook nog eens fan bent van jezelf hetzelfde aankleden als je kind dan word je heel blij van dit echt Hema product. In de nieuwste folder, en sommige winkels, kon je afgelopen weekend de moeder en baby T-shirts al zien. Twinnen is een trend dat tot nu toe volledig aan me voorbij is gegaan. Als je geen familie fotoshoot hebt waarom zou je? Op een bruiloft is het ook nog wel leuk, maar zo in het leven van alledag? Niet aan mij besteed. Mijn dochter denkt daar trouwens anders over. Gelukkig is samen bijvoorbeeld een jurk aan in haar ogen ook twinnen. Al prefereert ze “zelfde als mama”.

moeder en baby T-shirts Hema
Opvallend zijn de neon oranje drukknoopjes. Inmiddels ook echt Hema.

 

I need coffee | I need milk (zwart)

 

#mom | #baby (gebroken wit)

 

Sleep all day | Up all night (grijs)

Lees ook: Een Noppies cadeauset als kraamcadeau

Moeder en baby T-shirts

De meeste setjes die ik weleens voorbij zie komen zijn bijna Sisi achtige gevallen. Het leven is een feestje, maar om nou elke dag een feestjurk aan te trekken is overdreven. Hear hear moet Hema gedacht hebben. De keten speelt mooi in op de trend, maar doet dit op z’n oer-Hollands. Met de voetjes stevig op de grond. De nieuwste, die wil ik hebben, producten zijn moeder en baby T-shirts die perfect bij elkaar passen. Gewoon lekker zittende (overwegend) katoenen shirtjes met pakkende teksten die je altijd aankunt. Behalve op je werk waarschijnlijk, maar dat geldt natuurlijk ook voor de Sisi uitvoeringen.

 

 

Instagram waardig

Voor ons dames zijn de shirtjes verkrijgbaar vanaf maat S tm XL (€10,00) en voor onze kleintjes vanaf maat 62 t/m 98 (€5,00). Je shopt een setje nu trouwens met korting en betaalt een tientje. Ze zijn verkrijgbaar in een drietal kleuren, maar vooral de zwarte en witte setjes zullen zich perfect lenen voor Instagram waardige foto’s die perfect aansluiten bij de monochrome trend. Een andere trend die nooit over lijkt te gaan. Ben je een beetje klaar met het zwart witte geweld? Dan kies je de grijze variant.

Ben je net als ik bijvoorbeeld lid van #teamnosleep en zie je in de moeder en baby T-shirts een perfect clubtenue? Hop hop naar de winkel. Online shop je de setjes hier! (*) Handig: mochten de shirtjes online zijn uitverkocht, kun je daar alvast wel een winkelvoorraad check doen!

Bron foto’s van de shirtjes: Hema.nl••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond