Home » Een moderne huiskamer creëer je met deze 4 tips

Een moderne huiskamer creëer je met deze 4 tips

Wil jij graag jouw huiskamer omtoveren tot een moderne huiskamer? Dan kan met iedere huiskamer! Als je maar de juiste tips en tools toepast. Lees hier meer

Wil jij graag jouw huiskamer omtoveren tot een moderne huiskamer? Dat kan met iedere huiskamer! Als je maar de juiste tips en tools toepast. In dit artikel lees je hoe je je huiskamer modern inricht, met dé interieurtips van 2021.

1. Zwarte accessoires in je interieur

Zwarte accessoires in je interieur: het is tijdloos en staat garant voor een moderne look. We zien het in 2021 steeds meer voorkomen. Zwarte kranen, zwarte deurkrukken, zwarte kozijnen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook in de styling kun je zwart gebruiken, denk aan een zwart/wit vloerkleed of een zwart wijnrek aan de muur. Het fijne aan zwarte accessoires is dat je het nooit verkeerd kunt combineren, aangezien deze kleur overal bij past.
Het meest vernieuwend in 2021 is toch wel de zwarte deurkrukset. Voorheen waren de deurkrukken in de huiskamer toch met name zilverkleurig, maar voor een moderne huiskamer is het hoog tijd om die te vervangen voor zwarte deurkrukken!

2. Duurzaamheid

Wil jij hélemaal de trend volgen van 2021, dan moet je kiezen voor duurzaam. Denk aan meubels van gerecycled materiaal of juist van tijdloos materiaal, zodat het langer meegaat en niet volgend jaar weer uit de mode is.
Ook kun je kiezen voor producten die op een eerlijke (fairtrade) manier gemaakt zijn of voor meubels van fabrieken die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven.

3. De kleur van 2021

Zwart is zoals ik hierboven al aangaf de perfecte kleur om te gebruiken in je interieur, maar je kunt natuurlijk niet je hele huis zwart verven. Gelukkig is daar dé kleur van 2021, de kleur die eigenlijk niet mag ontbreken in jouw moderne huiskamer. Het gaat om de kleur Brave Ground, een warme, neutrale en natuurlijke kleur. Perfect te combineren met zwart, wit en natuurlijke kleuren.

4. Knuffelbaar huis!

Ja, je leest het goed. Een knuffelbaar huis is honderd procent een trend dit jaar. Denk aan een lekker warm hoogpolig kleed bij de bank voor de televisie of misschien wel voor je open haard als je die hebt. Ook wollige kussens op de bank doen het goed en stoffen accessoires voor aan de muur. We zien deze knuffelbare accessoires veelal in lichte kleuren voorbij komen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond