Home » Mijn nieuwe favoriete smartphone: De Samsung Galaxy S22

Mijn nieuwe favoriete smartphone: De Samsung Galaxy S22

Misschien moet ik beginnen met vertellen dat ik écht een Samsung liefhebber ben. Ik denk dat ik dit gerust vast kan stellen, want ik heb veel verschillende smartphone merken uitgeprobeerd de afgelopen jaren. Sony, Huawei, Apple, LG en in een ver verleden natuurlijk ook nog een Nokia. Maar mijn laatste twee smartphones waren beide Samsung Galaxy’s, en mijn nieuwste aanwinst is dus de Samsung Galaxy S22.

De Samsung Galaxy S22 was bij de release een poosje lastig leverbaar, dus ook mijn geduld werd behoorlijk op de proef gesteld. Gelukkig kreeg ik hem zo’n twee weken na de releasedatum binnen en was het absoluut het wachten waard. Mocht je nu de Samsung S22 kopen, dan is er geen probleem, want inmiddels is hij gewoon goed leverbaar. In de meeste gevallen heb je hem na je bestelling binnen enkele dagen thuis.

Geen systeemcamera meer nodig

Waar ik een jaar of drie geleden nog overal mijn systeemcamera heen sjouwde, is dat nu wel anders. Die camera is al jaren niet meer uit de kast gekomen, want ik maak de mooiste foto’s inmiddels gewoon met mijn smartphone. Haarscherp, mooie kleuren, en een mooie focus. De Galaxy S22 heeft een driedubbele achtercamera en natuurlijk een mooie selfiecamera met portretfunctie.
Ook ’s nachts kun je mooie foto’s met deze camera maken als je de juiste stand te pakken hebt, maar zelf merk ik wel dat is toch altijd nog net wat moeilijker is dan dat het lijkt.

 Maar mijn laatste twee smartphones waren beide Samsung Galaxy's, en mijn nieuwste aanwinst is dus de Samsung Galaxy S22.

Photobombs? Nope!

Ken je dat? Je maakt de perfecte foto op een festival, maar een of andere grapjas photobomb op de achtergrond jouw toffe foto. De Samsung Galaxy S22 heeft dus een toffe functie waarbij je handmatig mensen of objecten kunt verwijderen.
Je tekent om het object wat je weg wil hebben en hups, klaar ben je!

Geen last van zonlicht

Niets zo irritant dan een smartphone waarop de zon schittert en jij niets meer kunt zien. De Galaxy S22 heeft een enorm helder scherm zodat je buitenshuis dus alsnog zonder problemen op je telefoon kunt kijken. Good to know: De S22+ heeft een nog helderder scherm! Maar op beide schermen kun je ondanks fel daglicht alsnog duidelijk alles op je telefoon zien.

Maak het compleet met de Galaxy Buds2

Bij mijn Samsung Galaxy S22 kreeg ik de Galaxy Buds 2 cadeau. Daar ben ik echt enorm blij mee, want wat zijn die dingen fantastisch. Ik had tot nu toe gewoon altijd simpele oordopjes, zowel draadloos als bedraad, maar pas wanneer je de Galaxy Buds2 ervaren hebt, weet je dat die simpele oordopjes echt niets voorstellen. Met de Galaxy Buds2 kun je bijvoorbeeld ruisonderdrukking instellen en je kunt stemherkenning aanzetten zodat je tijdens het muziek luisteren het alsnog hoort wanneer iemand tegen je praat.
Je kunt ook verschillende acties instellen voor je Galaxy Buds2. Mijn instelling: met één tikje op de Galaxy Buds2 kun je je muziek pauzeren, met twee tikken ga je naar het volgende nummer en met drie tikken ga je naar het vorige nummer.
Het geluid is logischerwijs echt fantastisch en ze blijven ook super goed zitten tijdens het sporten. Absoluut een aanrader!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond