Home » Mijn ervaring met de fotoshoot van Happy Pics

Mijn ervaring met de fotoshoot van Happy Pics

Een paar weken geleden tufte Sem op zijn blote voetjes door de gangpaden van de Albert Heijn op een loopauto. We waren daar nu eens niet om boodschappen te doen, maar om foto’s van ons knappe drietal te laten maken. Happy Pics heeft namelijk een (landelijke) actie waarbij je voor €2,50 een fotoshoot kunt laten maken van je kind(eren). Hoe dat precies zit, mochten we, in ruil voor onze mening hierover, zelf gaan ervaren.

Happy Pics

Happy Pics kinderfotografie werkt alleen op locatie. Ze staan met een studio in bijvoorbeeld winkelcentra, supermarkten en tuincentra’s. De naam is niet zomaar gekozen, er wordt naar gestreefd dat zowel de kindjes als hun ouders plezier hebben tijdens de fotoshoot. 

Zo werkt het

Benieuwd hoe het werkt? Voor slechts €2,50 kun je foto’s van je kindje laten maken. De shoot bestaat uit twee momenten; de dag waarop de foto’s worden gemaakt en de ophaaldag. Voor dit bedrag krijg je natuurlijk niet alle foto’s, maar 1 “gratis” foto. De overige foto’s kun je voor vaste prijzen kopen. Een volledige fotoset bestaande uit 9 foto’s in verschillende formaten en een canvas van 50 bij 50 cm kost €109,00, maar de prijzen voor een losse foto starten bij €15,00.

Onze ervaring met Happy Pics

Op de website en op de Facebookpagina kun je opzoeken waar er een fotoshoot komt in je buurt. Wij kozen een Albert Heijn vestiging hiervoor uit. In een gangpad van de winkel stond de balie en een fotostudio. De medewerkster van Happy Pics won meteen de hart van de kinderen. En de onze ook trouwens. Ze was vrolijk, werkte snel en wist met de juiste trucjes de aandacht van de kinderen te vangen.

Het was een hele gezellige bedoening daar in de appie. Het schieten ging zo snel (wat ook wel nodig is als je 3 kinderen tegelijk op de foto moet zetten) dat ik me serieus afvroeg hoe hier ooit mooie foto’s uit konden komen, maar die angst bleek onterecht.

Foto’s ophalen Happy Pics

Een week later konden we de foto’s op dezelfde locatie ophalen. Jeetje, wat kan je hart uit elkaar barsten van trots. De canvas foto werd op een standaard neergezet en de foto’s werden op de balie uitgespreid. Je kunt hieruit een keuze maken (digitaal bestellen kan ook) of de hele set nemen. Je kunt het natuurlijk ook bij de foto houden die je voor €2,50 meekrijgt.

Foto’s broers en zus fotoshoot

Zoals gezegd bestond de set uit meerdere foto’s in verschillende formaten. Ik was bang dat op de ophaaldag drie setjes met foto’s zou klaarliggen, maar er is één mooie set van gemaakt. Drie foto’s waarop alle kinderen afzonderlijk staan. Drie grote foto’s in verschillende poses en in verschillende formaten waarop ze samen staan. Eén lange fotostrip en nog twee foto’s waarop op eentje 1 kind staat en op de andere de andere twee samen. Heel divers, maar ook heel gebalanceerd. Ik kan niet wachten om ze aan de muur te hebben hangen. We zijn er nog niet over uit waar we ze gaan ophangen en welke lijsten het mooist bij de foto’s en ons interieur passen. De canvas hebben we in de tussentijd aan het eind van de tafel neergezet en ik krijg hier nu al zulke leuke reacties op van bijvoorbeeld moeders die hun spelende kindjes komen ophalen.

Blij met Happy Pics

Onze ervaring met Happy Pics is heel positief. De fotograaf was zo ontzettend leuk en onvermoeibaar aan de slag met onze kinderen. Ze hebben constant in een deuk gelegen. En tussen alle grapjes door heeft ze prachtige foto’s geschoten. Chapeau! Hoewel ze er voor ons geen gebruik van heeft gemaakt zijn er ook toffe fotoprops aanwezig zoals een loopauto en krukje.

Op de ophaaldag zag ik dat het kiezen wel lastig kan zijn. De foto’s liggen afgedrukt voor je en het liefst neem je ze allemaal mee, maar het kan zijn dat je budget dat niet toelaat. In dat geval zou ik vooraf met jezelf afspreken wat wel kan. De prijzen staan allemaal netjes vermeld op de website zodat je dat vooraf kunt raadplegen en voorbereid op pad kunt.

Ik ben in elk geval ontzettend blij met het resultaat. En dan te bedenken dat ze gewoon in een gangpad van de Albert Heijn geschoten zijn.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: